hm...

Je li Jelena Perčin ovim potezom na društvenim mrežama dala naslutiti da je u vezi s našim glazbenikom?

Jelena Perčin Jelena Perčin Instagram 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Ante Gelo, Lovro Juraga, Nikša Kušelj, Jelena Perčin, Iva Jerković Oreški, Iva Mihalić, Filip Vidović Ante Gelo - 2 Jelena Perčin - 2 Jelena Perčin Jelena Perčin Jelena Perčin - 1 Jelena Perčin Jelena Perčin Jelena Perčin Jelena Perčin - 4 +17 Jelena Perčin - 2 Galerija

Jelena Perčin na svojem profilu na Instagramu objavila je fotografije s Antom Gelom, za kojeg se šuška da joj je novi partner.

Ovih dana u medijima se pojavila vijest o novom navodnom paru na domaćoj sceni.

Radi se o glumici Jeleni Perčin i glazbeniku Anti Geli, koji su, kako Slobodna Dalmacija doznaje od izvora bliskih njima, već neko vrijeme u vezi, a prošle subote viđeni su u jednom splitskom klubu, gdje su zajedno uživali na koncertu i djelovali su prisno.

"Prvi put ih vidim u tom klubu, većina se iznenadila kad ih je ugledala jer je Split malen grad, svi se znaju, a i mjesta za izlazak je svega nekoliko. Prvo smo prepoznali poznatu glumicu, a tek onda shvatili tko je s njom. Povukli su se u stražnji dio kluba, tako da se nisu ni isticali previše," kazao je za Slobodnu Dalmaciju izvor koji ih je vidio i kako klub napuštaju zajedno.

Oni se o tome još nisu oglašavali, a Jelena je dodatno rasplamsala glasine svojim posljednjim objavama na društvenim mrežama.

Naime, glumica je na svojem profilu na Instagramu objavila galeriju fotografija s nedavnog koncerta Zorice Kondže na kojem je Gelo svirao, a upravo je on na prvoj fotki. Ona je koncert pratila iz prvog reda u društvu kolegica Lane Barić i Sandre Lončarić te fotografkinje Mare Bratoš.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @perjelka

Prije toga je objavila i galeriju fotografija sa svečanosti obilježavanja 30 godina Hrvatske udruge poslodavaca u zagrebačkoj Laubi, gdje je zapjevala s kolegama glumcima, a svirao im je upravo Gelo.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @perjelka

Jelena je početkom godine potvrdila da se razvodi od glumca Momčila Otaševića nakon pet godina braka, tijekom kojeg su dobili i dvoje djece, sina Jakšu i kćer Mašu. Perčin iz prvoga braka s poznatim zagrebačkim ugostiteljem Kristijanom Babićem ima i kćer Lotu.

Gelo je ovog ljeta iznenada otkazao vjenčanje s HRT-ovom producenticom Petrom Topolovec. Nedugo prije toga otkrio je da se razveo od dugogodišnje supruge s kojom ima troje djece.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić - 3 Lidija Bačić - 4 +25 Lidija Bačić - 5 Celebrity Pogledajte kako je Lidija Bačić na svom koncertu upozorila sve koji joj gledaju u stražnjicu: "Legendo!"  

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Adriana Lima - 2 Adriana Lima - 3 Adriana Lima - 1 Adriana Lima - 5 +27 Adriana Lima - 4 Nekad i sad Prepoznajete li ovu ženu? Svi se pitaju što joj se dogodilo s licem: ''Ne bih znao da je ona da nisam pročitao!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene