I on se nedavno razveo

Jelena Perčin nakon razvoda ljubi poznatog domaćeg glazbenika? "Oni su zajedno već neko vrijeme"

Jelena Perčin Jelena Perčin Tomislav Kristo/Cropix 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Ante Gelo, Lovro Juraga, Nikša Kušelj, Jelena Perčin, Iva Jerković Oreški, Iva Mihalić, Filip Vidović Ante Gelo - 2 Jelena Perčin - 2 Jelena Perčin Jelena Perčin - 1 Jelena Perčin i Lana Barić Jelena Perčin - 1 Jelena Perčin, Goran Grgić Jelena Perčin Jelena Perčin - 4 +15 Jelena Perčin - 2 Galerija

Šuška se da su Jelena Perčin i Ante Gelo novi ljubavni par na domaćoj sceni.

Kako piše Slobodna Dalmacija, Ante Gelo prošle je subote bio u splitskom klubu Antique. Nastupao je bend Prva liga, a skladatelj i glazbenik družio se s glumicom Jelenom Perčin i djelovali su prisno.

"Prvi put ih vidim u tom klubu, većina se iznenadila kad ih je ugledala jer je Split malen grad, svi se znaju, a i mjesta za izlazak je svega nekoliko. Prvo smo prepoznali poznatu glumicu, a tek onda shvatili tko je s njom. Povukli su se u stražnji dio kluba tako da se nisu ni isticali previše," kazao je za Slobodnu Dalmaciju izvor koji ih je vidio ondje i kako klub napuštaju zajedno, a navodno se i u zagrebačkim kuloarima u posljednje vrijeme sve više šuška o bliskosti glazbenika i glumice.

"Da, oni su zajedno već neko vrijeme i to je sve što ću vam reći", rekao je drugi izvor blizak paru za Slobodnu Dalmaciju.

Perčin i Gelo nedavno su zajedno nastupili na svečanosti obilježavanja 30 godina Hrvatske udruge poslodavaca u zagrebačkoj Laubi.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @perjelka

Jelena je zatim Gelu podržala iz publike i na koncertu Zorice Kondže, na kojem je on svirao.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @perjelka

Jelena je početkom godine potvrdila da se razvodi od glumca Momčila Otaševića nakon pet godina braka, tijekom kojeg su dobili i dvoje djece, sina Jakšu i kćer Mašu. Perčin iz prvoga braka s poznatim zagrebačkim ugostiteljem Kristijanom Babićem ima i kćer Lotu.

Gelo je ovog ljeta iznenada otkazao vjenčanje s HRT-ovom producenticom Petrom Topolovec. Nedugo prije toga otkrio je da se razveo od dugogodišnje supruge s kojom ima troje djece.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Sejo Kalač Sejo Kalač +0 Sejo Kalač Celebrity Regija ga pamti po velikim hitovima, no zbog alkohola je posrnuo: Što se dogodilo s pjevačem čije se pjesme i danas vrte po domaćim klubovima?

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Iris Livaja Iris Livaja Iris Livaja Iris Livaja +25 Iris Livaja Nekad i sad Iris Livaja zbog 14 godina mlađeg Marka odrekla se manekenske karijere, a evo kako je izgledala dok je još vladala modnim pistama!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene