otac joj je poznati ugostitelj

Jelena Perčin objavila fotografije s kćeri iz prvog braka, izrasla je u pravu ljepoticu i maminu kopiju!

Jelena Perčin - 1 Jelena Perčin - 1 Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perčin - 2 Jelena Perčin Jelena Perčin i Sandra Lončarić Jelena Perčin Jelena Perčin - 2 Jelena Perčin - 1 Mara Bratoš i Jelena Perčin Jelena Perčin i Lana Barić Jelena Perčin i Lana Barić Jelena Perčin - 1 +21 Jelena Perčin i Lana Barić Galerija

Glumica Jelena Perčin objavila je fotografiju sa svojom najstarijom kćeri Lotom, koju je dobila s poznatim ugostiteljem, a izrasla je u pravu ljepoticu.

Naša glumica Jelena Perčin rijetko se hvali privatnim životom, ali svoje pratitelje ipak ponekad oraspoloži obiteljskim fotografijama.

Otkako se saznalo da se rastaje od supruga glumca Momčila Otaševića, javnost se za njezin privatni život još više zainteresirala, a osim dvoje djece s njim, Jelena ima i još jednu kćer.

14-godišnju Lotu Jelena je dobila s poznatim zagrebačkim ugostiteljem Kristijanom Babićem, a sada je na Instagramu objavila njihovu zajedničku fotografiju. Dvije dame bile su na putovanju u Italiji, a zajedno su pozirale za društvene mreže. Lota je izrasla u pravu ljepoticu, a na fotografijama je vidljiva i sličnost slavnoj mami.

Fotografiju možete vidjeti OVDJE.

Perčin i Babić bili su u braku tri godine, od 2008. do 2011. Svadbu su prvotno odgodili zbog tragičnog ubojstva Jelenine prijateljice Ivane Hodak, koja joj je trebala biti kuma. Mladencima je ipak na vjenčanje došla njezina majka Ljerka Mintas Hodak.

Ove godine Jelena se rastala od glumca Momčila Otaševića, s kojim ima dvoje djece, Jakšu i Mašu.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Paula Jeličić - 11 Paula Jeličić - 12 Paula, Supertalent - 3 Paula, Supertalent - 13 +26 Paula Jelčić, audicijski nastup Supertalent - 7 Celebrity Pljušte reakcije na potez Davora Bilmana kojim je šokirao kolege iz žirija Supertalenta: "Pa on nije normalan!"

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ojdanić - 5 Ecija Ojdanić - 1 Ecija Ojdanić - 6 Ecija Ojdanić - 8 +27 Ecija Ojdanić - 9 Celebrity Ecija Ojdanić ostvarila je zavidan uspjeh u svom omiljenom hobiju, a imala se čime pohvaliti i u oskudnom izdanju!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene