Baš blista!

Zgodna Jelena Perčin zablistala u izlasku s dragom joj osobom, u pripijenoj haljini osigurala si je i dodatne poglede!

Jelena Perčin i Sandra Lončar Jelena Perčin i Sandra Lončar Bojan Zibar/PR 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perčin i Sandra Lončar Jelena Perčin i Sandra Lončarić Jelena Perčin i Sandra Lončarić Jelena Perčin Jelena Perčin Jelena Perčin Jelena Perčin, Goran Grgić Jelena Perčin Jelena Perčin - 5 Jelena Perčin i Lana Barić +19 Jelena Perčin i Lana Barić Galerija

Jelena Perčin pojavila se na premijeri filma "Bosanski lonac" u Zagrebu na kojoj se družila sa Sandrom Lončar.

Glumica Jelena Perčin pojavila se na zagrebačkoj premijeri filma "Bosanski lonac", a zablistala je u crnoj kreaciji koja joj je pristajala kao salivena.

42-godišnja Jelena pozirala je u društvu kolegice Sandre Lončar, a pozornost je plijenila u crnoj pripijenoj haljini i sandalama, a dobro raspoložena nije skidala osmijeh s lica.

Jelena se u posljednje vrijeme pojavljuje sve češće u javnosti otkako se razvela od glumca Momčila Otaševića, s kojim je bila u braku pet godina i zajedno su dobili dvoje djece, kćer Mašu i sina Jakšu.

"Moram priznati, smeta mi zanimanje za moj privatni život. Ne volim se izlagati, ne volim govoriti o svojoj obitelji, čak to smatram neukusnim i stoga se trudim zaštititi privatnost maksimalno koliko mogu", komentirala je nakon razvoda za Slobodnu Dalmaciju.

Jelena iz prvog braka s poduzetnikom Kristijanom Babićem ima i kćer Lotu.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Jamie Lee Curtis i Arnold Schwarzenegger - 4 Jamie Lee Curtis i Arnold Schwarzenegger - 1 Jamie Lee Curtis Jamie Lee Curtis +21 Jamie Lee Curtis u filmu ''Istinite laži'' - 8 Nekad i sad Prije 30 godina zavodila je Schwarzeneggera u scenama koje su nezaboravne, a evo kako njih dvoje izgledaju danas!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 5 Nives Celzijus - 1 +26 Nives Celzijus - 2 Celebrity Celzijus užarila društvene mreže, pozirala samo u seksi kompletu i bez šminke na lijepom licu: "Kakva divna fotka"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene