Ponovno zajedno!

Prije 30 godina zavodila je Schwarzeneggera u scenama koje su nezaboravne, a evo kako njih dvoje izgledaju danas!

Jamie Lee Curtis (Foto: Profimedia) Jamie Lee Curtis (Foto: Profimedia) Profimedia 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Jamie Lee Curtis i Arnold Schwarzenegger - 4 Jamie Lee Curtis i Arnold Schwarzenegger - 1 Jamie Lee Curtis Jamie Lee Curtis Jamie Lee Curtis u filmu ''Istinite laži'' - 8 Jamie Lee Curtis i Arnold Schwarzenegger u filmu ''Istinite laži'' - 6 Jamie Lee Curtis u filmu ''Istinite laži'' - 7 Jamie Lee Curtis i Arnold Schwarzenegger u filmu ''Istinite laži'' - 6 Jamie Lee Curtis u filmu ''Istinite laži'' - 4 Jamie Lee Curtis u filmu ''Istinite laži'' - 3 +15 Jamie Lee Curtis i Arnold Schwarzenegger u filmu ''Istinite laži'' - 6 Galerija

Gotovo 30 godina nakon što su glumili supružnike u blockbusteru ''Istinite laži'', Jamie Lee Curtis i Arnold Schwarzenegger ponovno su se susreli, evo kako danas izgledaju.

Od filma koji je proslavio glumicu Jamie Lee Curtis zbog zavodljivih scena plesa u donjem rublju prošlo je gotovo 30 godina, a njezina supružnika tada je u ''Istinitim lažima'' glumio Arnold Schwarzenegger.

Njih dvoje nastavili su nizati uspješne filmove u svojoj karijeri, a sada su se susreli nakon tri desetljeća, ali njihov izgled sada se uvelike razlikuje od onoga koji pamtimo iz hit-filma.

Tijekom vikenda dvije su zvijezde pokazale podršku neprofitnoj organizaciji After-School All-Stars koja pomaže djeci s niskim primanjima.

Jamie se povodom toga javila na Instagramu s fotografijama s događanja, a za koje je odjenula poznatu njemačku tradicionalnu odoru dindrlicu.

'"Da, moje ime je Ingeborg, ja sam iz Stuttgarta. Volim način na koji se moji prijatelji oblače i dolaze u javnost za ciljeve koji pokreću njihove duše i srca'', napisala je Curtis uz fotografije na kojima je pozirala s Arnoldom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jamie Lee Curtis (@jamieleecurtis)

Par je također pozirao s kuharom Hansom Rockenwagnerom, koji je također došao odjeven u njemačku nošnju. A svoju nošnju imao je i Schwarzenegger, koji je već nekoliko puta u životu viđen tako odjeven, što ne čudi jer je i sam rođen u Austriji.

''Ajme, vidi ih'', ''Legende!'', ''Kako ste se promijenili'', ''Opet zajedno!'', pisali su u komentarima sretni fanovi, a mnogi od njih spomenuli su i kako su ih gledali u tom slavnom filmu.

Film ''Istinite laži'' bio prvi film koji je koštao više od 100 milijuna dolara. Schwarzenegger je glumio Harryja Taskera, agenta američke vlade koji se bori da uravnoteži svoj dvostruki život špijuna sa svojim dužnostima obiteljskog čovjeka. Za svoju suprugu Helen Tasker, koju je glumila Curtis, i njihovu kćer Danu, Harry Tasker bio je samo prodavač softvera koji je često izbivao zbog poslovnih putovanja.

Curtis je za svoju izvedbu osvojila nagradu Zlatni globus za najbolju glumicu – filmski mjuzikl ili komedija i nagradu Saturn za najbolju glumicu. Zavodljive scene u kojima njezin lik nije znao da zapravo pleše za supruga ostale su zauvijek zapamćene u svijetu filma.

Jamie danas ima 64 godine, Arnold 76, a u Hollywoodu i dalje konkuriraju brojnim mlađim glumcima za sjajne uloge.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović +26 Aleksandra Prijović - 1 Celebrity Aleksandra Prijović najavila i peti koncert u Areni Zagreb, ovo još nikome nije uspjelo osim njoj!

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Nenad Cvetko Nenad Cvetko - 5 Nenad Cvetko - 4 Nenad Cvetko - 3 +1 Nenad Cvetko - 2 Celebrity Poznati domaći glumac preminuo nakon borbe s teškom bolesti, imao je samo 53 godine

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene