Bivša seks-bomba

Znala je da će se udati za njega i prije nego što ga je upoznala, a nakon blamaže dogodila joj se prava filmska priča

Jamie Lee Curtis i Christopher Guest Jamie Lee Curtis i Christopher Guest Profimedia 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Jamie Lee Curtis i Christopher Guest - 3 Jamie Lee Curtis i Christopher Guest - 1 Jamie Lee Curtis i Christopher Guest - 2 Jamie Lee Curtis i Christopher Guest Jamie Lee Curtis - 2 Jamie Lee Curtis - 1 Jamie Lee Curtis (Foto: AFP) Jamie Lee Curtis (Foto: AFP) Jamie Lee Curtis (Foto: AFP) Jamie Lee Curtis (Foto: IMDB) +18 Jamie Lee Curtis (Foto: IMDB) Galerija

Ljubavna priča Jamie Lee Curtis i Christophera Guesta započela je kao prava filmska, a par se ovih dana nakon dugo vremena pojavio u javnosti.

Holivudska glumica Jamie Lee Curtis osvojila je Oscar za najbolju sporednu glumicu u filmu "Sve u isto vrijeme", a na svečanoj se dodjeli pojavila sa suprugom Christopherom Guestom, s kojim se inače u javnosti rijetko pojavljuje.

Pogledaj i ovo Colin Farrell, Martin McDonagh Loš ishod Glumačke zvijezde poslije Zlatnog globusa oboljevaju od korone, svi su se na simptome požalili putem društvenih mreža

Jamie Lee i Christopher u sretnom su braku od 1984. godine, a ona je njime bila oduševljena i prije nego što su se uopće upoznali.

"Udala sam se za Chrisa šest mjeseci nakon što sam vidjela njegovu sliku u Rolling Stoneu. Glasno sam rekla svojoj prijateljici, pokojnoj, sjajnoj Debri Hill: 'Oh, udat ću se za tog tipa'", prisjetila se tijekom razgovora za časopis Interview u veljači 2015. godine.

"Bila je to slika Chrisa s Michaelom McKeanom i Harryjem Shearerom iz Spinal Tapa i Debra mi je rekla: 'Oh, poznajem ga, i on je iz vaše agencije. Pokušala sam ga ubaciti u film.' Nazvala sam agenta, ostavila svoj broj, ali Chris me nikad nije nazvao. A onda sam naletjela na njega u restoranu", prisjetila se, no unatoč uzbuđenju što ga vidi u restoranu, nije mu se predstavila.

"Sjedio je deset koraka dalje i pogledao me i nekako kimnuo. Napravila sam gestu, koja je govorila: 'Bok, ja sam ta koja te nazvala.' Sjedila sam s Melanie Griffith i Stevenom Bauerom, pogledala u svoj tanjur i prošaptala: 'O moj Bože, nazvala sam ovog tipa i on me više nije nazvao i evo ga.' U tom trenutku Chris je ustao i otišao. Slegnuo je ramenima i mahnuo, nismo razmijenili niti riječ", izjavila je.

No već sljedećeg dana došlo je do obrata u priči i dogodilo se ono što Jaime nije očekivala.

"I onda me nazvao sljedeći dan, zadržao je moj broj. To je bilo 28. lipnja 1984. godine, a udala sam se za njega šest mjeseci kasnije, 18. prosinca", ispričala je Jamie,

Supružnici su ubrzo posvojili kćeri Annie i Ruby, koje su rođene 1986. odnosno 1996. godine, a koliko su sretni i zaljubljeni, priznaju i nakon toliko godina.

"Jedna od najdužih veza koje sam imala tražeći utjehu, kontakt i vezu jest ona s Chrisom. Danas obilježavamo 36. godišnjicu našeg vjenčanja. Moja ruka u njegovoj. Onda i danas. Veze kroz našu djecu, obitelj i prijatelje, postale su karike u našem ljudskom emocionalnom lancu koje su svakoga od nas provele kroz trijumf i tragediju", napisala je Jamie u jednoj od svojih objava na profilu na Instagramu 2020. godine.

Jamie je jednom prilikom otkrila i kako su njih dvoje zapravo čista suprotnost.

"Moj muž i ja smo suprotnosti. Bili smo 33 godine i uvijek ćemo biti. On je intelektualac, a ja sam filmska zvijezda, alkoholičarka, narkomanka, kojoj obrazovanje nije bilo najvažnije. Ne slušamo istu radijsku stanicu, ne čitamo iste novine, ne idemo spavati u isto vrijeme. Ali čitamo iste povijesne knjige. Za našu 30. godišnjicu oboje smo pročitali knjigu pod nazivom Neukrotiva hrabrost", ispričala je jednom prilikom.

Inače, Jamie je obožavatelje osvojila nizom uloga, od kojih su najzapaženije one u komedijama "Riba zvana Wanda" i "Kolo sreće" iz 80-ih, a oduvijek je plijenila pažnju i svojim razgolićenim izdanjima. Njezine kultne scene striptiza i danas mnogi pamte, a iako je mnogi smatraju ženom zamamnog tijela, Jamie nikada nije bila smatrana klasičnom holivudskom ljepoticom.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Iva i Ante Todorić - 1 Iva Todorić - 5 Iva Todorić - 3 Iva Todorić - 2 +11 Iva Todorić - 5 Celebrity Iva Todorić objavila rijetku fotografiju s djedom Antom i posvetila mu emotivne riječi za 96. rođendan: "Držiš me, držim te"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Kidman - 4 Nicole Kidman - 1 Nicole Kidman - 3 Nicole Kidman - 5 +26 Nicole Kidman - 6 Celebrity Nicole Kidman zbunila fanove čudnim ponašanjem na crvenom tepihu: ''Je li ona pijana?''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene