Slavilo se u Kulmerovim dvorima

Iva Todorić objavila rijetku fotografiju s djedom Antom i posvetila mu emotivne riječi za 96. rođendan: "Držiš me, držim te"

Iva i Ante Todorić - 2 Iva i Ante Todorić - 2 Iva Todorić/Instagram 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Iva i Ante Todorić - 1 Iva Todorić - 5 Iva Todorić - 3 Iva Todorić - 2 Iva Todorić - 5 Iva Todorić - 6 Iva Todorić i Aleksandar Šekuljica Iva Todorić - 7 Iva Todorić Iva Todorić - 3 +5 Iva Todorić - 3 Galerija

Iva Todorić objavila je na svojem profilu na Instagramu fotografiju s djedom Antom Todorićem povodom njegova 96. rođendana.

Iva Todorić otkrila je na svojem Instagramu da se ovih dana slavilo u Kulmerovim dvorima, u kojima živi s obitelji, i to povodom rođendana njezina djeda Ante Todorića.

Pogledaj i ovo Iva Todorić imala je i pomoć Zavirite u glamurozno ukrašeni dom Ive Todorić, ovih blagdana baš si je dala oduška!

Ivin djed navršio je 96 godina, a da je još u itekako dobroj formi, pokazala je na fotografiji snimljenoj na proslavi, ali i u poruci koju mu je posvetila.

"Držiš me, držim te. 96. I još uvijek mlad u duši. Godine su samo broj za mog didu. Idemo brojiti dalje, dida, rekao si do sto", napisala je Iva uz njihovu zajedničku fotografiju.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ❤#srculence #bankaljubavi (@srculence___)

"Poštovanje, veliki pozdrav za strikana", "Dida mudar iako je mladić u duhu i tijelu", "Dida Tone", "Dok je dida tu i djetinjstvo je iza ugla. Zagrli didu u moje ime", "Didica naš dragi, sretan mu ročkas", "Tvrd ka stina", "Čestitke dedi, čuvajte ga", dio je komentara Ivinih pratitelja koji su se pridružili rođendanskim čestitkama i željama.

Iva je početkom godine proslavila svoj 47. rođendan, a povodom toga prijatelji i članovi obitelji pripremili su joj zabavu iznenađenja, čime se također pohvalila na društvenim mrežama. 

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Emilija Kokić i Miljenko Kokot Emilija Kokić i Miljenko Kokot In Magazin: Emilija Kokić - 6 Emilija Kokić +25 Emilija Kokić i Patrik Seretin - 2 Zanimljivosti Emilija Kokić se s dobro poznatim mužem u javnosti rijetko pojavljuje, a za njega se udala nakon dugogodišnjeg prijateljstva

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Lauren Graham - 2 Lauren Graham - 1 +0 Lauren Graham Nekad i sad Slovila je kao jedna od najljepših žena s malih ekrana, ali s natečenim i bezizražajnim licem danas je nije lako prepoznati

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene