Važno mu je da je sretna

Emilija Kokić se s dobro poznatim mužem u javnosti rijetko pojavljuje, a za njega se udala nakon dugogodišnjeg prijateljstva

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Emilija Kokić i Miljenko Kokot Emilija Kokić i Miljenko Kokot In Magazin: Emilija Kokić - 6 Emilija Kokić Emilija Kokić i Patrik Seretin - 2 Emilija Kokić i Patrik Seretin - 1 Emilija Kokić i Patrik Seretin Emilija Kokić i Patrik Seretin - 3 Emilija Kokić i Patrik Seretin - 4 Emilija Kokić i Patrik Seretin - 2 +19 Emilija Kokić i Patrik Seretin Galerija

Emilija Kokić u sretnom je braku s Miljenkom Kokotom koji joj je velika podrška i u showu "Ples sa zvijezdama" u kojem ju gledamo kao jednu od natjecateljica.

Naša popularna pjevačica i pobjednica Eurosonga Emilija Kokić oduševila je gledatelje hit-showa "Ples sa zvijezdama", ali i supruga Miljenka Kokota koji ju je bodrio u studiju.

Pogledaj i ovo Emilija Kokić i Petra Seitz edukacija trajala 6 godina Emilija Kokić javno je predstavila važnu osobu u svom životu, pa otkrila zanimanje kojem se posvetila nakon glazbe: ''Sad skupljam iskustva''

Emilija je u prošloj emisiji sa svojim mentorom Patrikom Seretinom otplesala jive na pjesmu "Rock Me" i tako se prisjetila svojeg trijumfa na Eurosongu 1989. godine, a za nju je u publici navijao i suprug Miljenko čime je ispunio njezinu veliku želju.

Voditeljica Tamara Loos ju je nakon nastupa pitala gdje joj je nestala popularna frizura kokotica s nastupa u Lausannei, a ona joj je odgovorila šalom na svoj račun: "Kokotica je postala Kokot", te dodala da se okrene kad je ljudi oslovljavaju suprugovim prezimenom.

"Miljenko me zaista podržava. Njemu je važno da sam ja sretna i ako sam ja sretna, onda je i on zadovoljan, tako da se nadam da će barem jedanput doći navijati za mene u emisiju", izjavila je Emilija nedavno za portal Zadovoljna.hr.

Emilija je od 2013. godine u sretnom braku s poznatim spikerom i voditeljom, za kojeg se udala nakon dugogodišnjeg prijateljstva i pet godina veze.

"Mi jesmo u sretnom odnosu, međutim pretpostavljate da, kao u svakom braku i vezi, postoje situacije u kojima oboje imamo potrebu rasti, mijenjati se, prilagođavati se jedni drugima, tako i mi u našem odnosu. Ne stavljamo stvari pod tepih, razgovaramo koliko god je to moguće, transparentno, otvoreno, maksimalno smo iskreni, pa i pod cijenu da to što izgovorimo nekad ne sjedne baš najbolje partneru, ali odlučili smo da je to jedini ispravni način. Da čovjek ima osjećaj da je u odnosu u kojem može i smije reći sve što osjeća i tražiti pomoć, razgovor i način da u tom odnosu oboje budemo zadovoljni i rastemo kao ljudi", otkrila nam je Emilija u nedavnom intervjuu.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Ljuba Stanković Ljuba Stanković Ljuba Stanković Ljuba Stanković - 5 +20 Ljuba Stanković - 7 Nekad i sad Pogledajte kako sada izgleda dječak koji je sa samo 6 godina snimio pjesmu sa Severinom, frizura mu je pravi hit!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović, Zlatko Mateša Kolinda Grabar-Kitarović, Zlatko Mateša Kolinda Grabar-Kitarović, Zlatko Mateša Kolinda Grabar-Kitarović - 5 +25 Kolinda Grabar-Kitarović - 4 Celebrity Kolinda Grabar-Kitarović snimljena u izlasku bez supruga Jakova, a pogledajte tko joj je šaputao na uho!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene