Mali ljuba više nije mali!

Pogledajte kako sada izgleda dječak koji je sa samo 6 godina snimio pjesmu sa Severinom, frizura mu je pravi hit!

Ljuba Stanković i Severina Ljuba Stanković i Severina Instagram 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Ljuba Stanković Ljuba Stanković Ljuba Stanković Ljuba Stanković - 5 Ljuba Stanković - 7 Ljuba Stanković - 8 Ljuba Stanković - 9 Ljuba Stanković Ljuba Stanković - 3 Ljuba Stanković - 2 +14 Ljuba Stanković - 1 Galerija

Ljuba Stanković 2019. godine sa Severinom je snimio pjesmu "Tutorial", a sada je gostovao u jednoj emisiji gdje je sve iznenadio izgledom.

Ljubomir Ljuba Stanković stekao je popularnost 2018. godine u natjecateljskom showu "Pinkove zvjezdice", u kojem su ga prozvali čudom od djeteta.

Pogledaj i ovo Ljuba Stanković (Foto: Instagram) Bio je najbolji Mali Ljuba iz Severinina spota pobjednik je Pinkovih zvjezdica: "Ja najviše volim pjevati, tužan sam što je natjecanje završilo"

Za vrijeme showa svi su mu predviđali sjajnu i uspješnu karijeru, a Ljuba se nakon emisije dugo provlačio kroz medije, bio je zvijezda raznih emisija i imao je šansu pjevati s puno regionalnih glazbenika.

Njegov pjevački talent oduševio je i Severinu, koja je s Ljubom 2019. snimila hit-pjesmu "Tutorial", a njemu je tada bilo samo šest godina.

Ljuba je sada gostovao u emisiji Ami G Show na televiziji Pink, gdje je svojim izgledom sve iznenadio.

Kako možete vidjeti na fotografijama sa snimanja u galeriji, mali Ljuba, kako su ga u medijima često nazivali, više nije toliko mali, a pokazao je da ima i stila. Na snimanje je došao u uglađenom, sjajnom odijelu s leptir-mašnom, a svi su primijetili i njegovu kul frizuru.

Ljuba je ovaj tjedan predstavio i svoju novu pjesmu "Zemlja".

Mališan se ne pojavljuje često u javnosti, a prije četiri godine za Blic je rekao da ga na ulici svi zaustavljaju.

"Svuda me zaustavljaju ljudi, grle i ljube i govore mi da sam pobjednik. Drago mi je što me vole, ali ja naviše volim pjevati, bez obzira na to tko ima najviše obožavatelja. Svi finalisti s kojima sam se natjecao su moji prijatelji i jako mi je žao što je natjecanje završilo i što više nećemo imati probe. Tužan sam jako", rekao je tada Ljuba.

 

 

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović, Zlatko Mateša Kolinda Grabar-Kitarović, Zlatko Mateša Kolinda Grabar-Kitarović, Zlatko Mateša Kolinda Grabar-Kitarović - 5 +25 Kolinda Grabar-Kitarović - 4 Celebrity Kolinda Grabar-Kitarović snimljena u izlasku bez supruga Jakova, a pogledajte tko joj je šaputao na uho!

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Rico Rodriguez - 1 Rico Rodriguez - 3 Rico Rodriguez - 4 Rico Rodriguez - 5 +23 Rico Rodriguez Nekad i sad Iznenadit ćete se kad vidite kako danas izgleda Manny iz "Moderne obitelji", više nema ni traga preslatkom dječaku!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene