i on je odrastao!

Iznenadit ćete se kad vidite kako danas izgleda Manny iz "Moderne obitelji", više nema ni traga preslatkom dječaku!

Rico Rodriguez Rico Rodriguez Profimedia 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Rico Rodriguez - 1 Rico Rodriguez - 3 Rico Rodriguez - 4 Rico Rodriguez - 5 Rico Rodriguez Rico Rodriguez Rico Rodriguez i Sofia Vergara Rico Rodriguez i Ed O'Neill Rico Rodriguez i Sofia Vergara - 4 Rico Rodriguez i Sofia Vergara - 3 +17 Rico Rodriguez i Sofia Vergara - 2 Galerija

Glumac Rico Rodriguez u seriji "Moderna obitelj" utjelovio je dječaka Mannyja Delgada, a danas je odrastao muškarac i nije ga lako prepoznati.

Zvijezda serije "Moderna obitelj", glumac Rico Rodriguez, iznenadio je javnost izgledom na premijeri filma "Shazam! Bijes bogova" u Los Angelesu.

Pogledaj i ovo Julie Bowen - 4 Neuzvraćena ljubav Zvijezda ''Moderne obitelji'' iznenadila priznanjem o svom ljubavnom životu: ''Sviđala mi se jedna žena, ali...''

I dok ga mnogi još poistovjećuju s omiljenim televizijskim buckom Mannyjem Delgadom, kojeg je glumio u 11 sezona popularne serije, od 2009. do 2020. godine, Rico je danas 24-godišnji muškarac s bradom i poprilično neobičnom frizurom. Njegove fotografije s premijere pogledajte u galeriji.

Rodrigo je postao dio serije "Moderna obitelj" kada mu je bilo samo 10 godina, a iako je ranije glumo, ta uloga lansirala ga je u zvijezde i otvorila mu vrata Hollywooda.

Časopis Time 2014. godine uvrstio ga je na popis "25 najutjecajnijih tinejdžera" jer je zarađivao čak i do 125 tisuća dolara po epizodi.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Rico Rodriguez (@starringrico)

Osim "Moderne obitelji", glumio je i u "Hitnoj službi", "Endgameu", "Muppetima" i "Reži me" te mnogim drugim serijama i filmovima.

Zanimljivo je kako se Rico uopće nije želio baviti glumom, već je htio biti kuhar u NASCAR-u koji će otići na Mjesec.

Međutim, kad se 2006. godine njegova sestra počela baviti glumom, Rico je promijenio mišljenje i krenuo u tom smjeru ni ne sluteći koliku će mu slavu donijeti.

O svojem liku i njegovim mudrostima u seriji Rodriguez je 2012. objavio i knjigu ''Reel Life Lessons... So Far''.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Gabrijela Meštrović Maštruko - 1 Gabrijela Meštrović Maštruko - 2 Gabrijela Meštrović Maštruko - 3 Gabrijela Meštrović Maštruko - 4 +5 Gabrijela Meštrović Maštruko - 5 Celebrity Naša glumica sa suprugom i kćeri izazvala incident u Zadru, bacali su stvari i vikali, a policija je intervenirala čak dva puta!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput sa suprugom i sinom - 1 Maja Šuput sa suprugom i sinom - 2 Maja Šuput sa suprugom i sinom - 3 Maja Šuput sa suprugom i sinom - 5 +25 Maja Šuput Celebrity Maja Šuput objavila obiteljske fotografije iz kojih isijava čista sreća, pogledajte prizore na koje je teško ostati imun!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene