Nikad slađi Bloom!

Maja Šuput objavila obiteljske fotografije iz kojih isijava čista sreća, pogledajte prizore na koje je teško ostati imun!

Maja Šuput sa suprugom i sinom - 4 Maja Šuput sa suprugom i sinom - 4 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput sa suprugom i sinom - 1 Maja Šuput sa suprugom i sinom - 2 Maja Šuput sa suprugom i sinom - 3 Maja Šuput sa suprugom i sinom - 5 Maja Šuput Maja Šuput - Bloom - 5 Maja Šuput - 8 Maja Šuput - 7 Maja Šuput - 6 Maja Šuput - 4 +19 Maja Šuput - 1 Galerija

Maja Šuput na svojem profilu na Instagramu objavila je niz preslatkih fotografija iz Dubaija, gdje se odmara sa suprugom i snom.

Pjevačica Maja Šuput s obitelji trenutačno uživa u Dubaiju, odakle se neprestano oglašava na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Maja Šuput "Ovo je neprocjenjivo" Šuput ispunila rođendansku želju Bloomu, evo koga je on to poželio upoznati uživo: "Možeš li mene posvojiti, bar na mjesec, dva?"

A nakon što je pokazala zavidnu figuru u badiću, objavila je niz preslatkih i spontanih fotografija sa suprugom Nenadom Tatarinovim i njihovim sinčićem Bloomom.

"Najveća sreća", napisala je Maja u opisu fotki na kojima se svi smiju i grle na ležaljci na plaži.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

"Super ste! Samo uživajte!", "Presladak je cvjetić mali", "Trio fantasticus", "Slika govori sve", "Predivna obitelj", "Kako sladak prizor", nizali su se komentari Majinih oduševljenih pratitelja, koje i inače najviše vesele fotografije na kojima je Bloom.

Podsjetimo, Maja i Nenad sina su dobili 17. ožujka 2020. godine, a iako će tek proslaviti treći rođendan, dosad je s roditeljima već obišao pola svijeta.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Mila Horvat - 3 Mila Horvat - 2 Mila Horvat - 1 Mila Horvat - 2 +22 Mila Horvat - 1 Celebrity Mila Horvat u badiću se izvijala u plićaku, ali pala je i jedna primjedba: "E, sada to ponovi sve, ali s boljom vidljivošću"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić - 1 Nina Badrić - 5 Nina Badrić - 3 Nina Badrić - 4 +25 Nina Badrić - 5 Celebrity Nini Badrić zbog ove nove fotke pratitelji nikad ne bi dali 50 godina, haljina s visokim prorezom bila je pravi izbor!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene