Ovo još nismo vidjeli

Šuput prekrila grudi s tek dvije tkanine, a zanimljivo je i ono što je imala između njih: "Kome smeta, ne mora gledati"

Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput/Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput - Bloom - 5 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - Bloom - 2 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - Bloom - 4 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - Bloom - 6 +21 Maja Šuput - 6 Galerija

Maja Šuput uživa u Dubaiju, u kojem za večernje izlaske izmjenjuje atraktivne modne kombinacije.

Maja Šuput dobro se provodi u Dubaiju, a na svom je profilu na Instagramu objavila fotografiju na kojoj je pozirala u jednom od svojih najseksepilnijih i najodvažnijih izdanja. 

Pogledaj i ovo Maja Šuput - 5 bolje ne može! Svaka objava Maje Šuput veći je hit od one prethodne: Pogledajte u čemu se sa sinom vozila kroz Dubai!

Maja je za izlazak na večeru u jedan od tamošnjih restorana obukla haljinu s izrezima u kojoj su joj grudi prekrile tek dvije crne tkanine, a u sredini dekoltea nalazi se metalna kuglica.

"Godišnji odmor", napisala je Maja uz fotografiju, no njezina je haljina izazvala raspravu pratitelja. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Naime, dok su je jedni pohvalili i poručili joj da izgleda prekrasno, drugima se njezin odabir baš i nije svidio.

"Haljina je užas, Majo, možeš ti bolje. Nikako ti ne stoji na grudima. Sorry", "Kako se to tebi dogodilo, ti bar imaš stila", "Majo, ovo je previše", "Haljina je degutantna", "Predivna! Kome smeta, ne mora gledati", "Majo, ukrast će te neki šeik", "Super haljina", "Divno ti stoji", dio je komentara koje je dobila.

Maja na odmoru uživa sa suprugom Nenadom i sinčićem Bloomom, a na svojem je Instagramu podijelila novu objavu u kojoj je svu pažnju posvetila svojem najdražem jednogodišnjem sinu.

Naime, Bloom je trčkarao po travi u kupaćim hlačicama i sa šeširom na glavi, a njegovi izrazi lica i pokreti bili su jednostavno neodoljivi.

"Bloom u avanturi uhvati me ako možeš jutros", poručila je Maja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

"Premeden je mali švrćo, mamin sin", "Sunce malo, anđeo mali", "To se zove sretno dijete", "Presladak je", "Medeno srce", pisali su pratitelji u komentarima i pokazali da je Bloom osvojio njihova srca.

Prije toga Šuput je podijelila fotografije u kojima je pokazala kako izgleda večer u Dubaiju. 

Pozirala je na skulpturi mjeseca u crnoj haljini s opasnim otvorima sa strane pa istaknula svoju besprijekornu figuru, ali i bujne grudi.

"Majo, što ti je to ispalo?" upitali su je neki od pratitelja u komentarima.

U svojim pričama na Instagramu Maja dijeli svaki njihov korak, a pratitelji se ne mogu nadiviti zlatnim ukrasima i toplim nijansama kojim su uređeni prostori u kojima borave u tom luksuznom turističkom odredištu.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle - 5 Meghan Markle - 3 Meghan Markle - 2 Meghan Markle - 1 +26 Meghan Markle i kralj Charles - 1 Celebrity Meghan Markle snimljena u provodu bez Harryja, a s dvora su stigle nove informacije o njezinu dolasku u Britaniju

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Nova kuća Jennifer Lopez i Bena Afflecka - 10 Nova kuća Jennifer Lopez i Bena Afflecka - 9 Nova kuća Jennifer Lopez i Bena Afflecka - 8 Nova kuća Jennifer Lopez i Bena Afflecka - 7 +27 Nova kuća Jennifer Lopez i Bena Afflecka - 6 Celebrity J.Lo i Ben Affleck konačno su odlučili gdje će živjeti, pogledajte luksuz za koji su platili vrtoglavi iznos!

  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene