Nije joj loše!

Maja Šuput objavila fotku u badiću s izrezima iz Dubaija, a pokazala je i luksuzni smještaj u kojem se probudila

Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 1 Maja Šuput/Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 5 Maja Šuput Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 2 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 1 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 3 Maja Šuput Maja Šuput - 3 +20 Maja Šuput - 6 Galerija

Maja Šuput otputila se na odmor u Dubaiju, a na svom je profilu na Instagramu pokazala kako i gdje točno uživa.

Maja Šuput otputovala je sa svojim suprugom Nenadom Tatarinovim i sinom Bloomom na odmor u Dubaiji, čime se pohvalila svojim pratiteljima na svom profilu na Instagramu.

Pogledaj i ovo Maja Šuput Kakva fešta! Karaoke, spektakularna torta i životinje: Zavirite na raskošnu proslavu Bloomova rođendana koju je organizirala Šuput!

Pjevačica je objavila fotografiju na kojoj pozira u badiću s izrezima, u kojem je pokazala savršenu liniju, a u pričama je pokazala i dio luksuznog smještaja u kojem borave.

"Pozdrav još jednom, Dubai", napisala je uz objavu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Prije odlaska na put Maja je odlučila da je vrijeme za novu Bloomovu frizuru, koji je novu frizuru dobio sjedeći u vlastitoj hranilici u svojemu domu.

"Ono kad te Matija Posavec dođe doma ošišati'', napisala je uz videozapis koji je objavila u priči na Instagramu.

Potom je objavila i fotografiju na kojoj pozira s novom frizurom, a već je poznato da je Bloomova kosa samo jedan od detalja koji je neodoljiv Majinim pratiteljima koji jedva čekaju nove Bloomove zgode.

Bloom će uskoro napuniti dvije godine, a da je brzo odrastao, dokazuju i ostale Majine objave na kojima je već sam plaćao karticom, fotografirao selfie, a ni šetanje po luksuznim hotelskim sobama i wellnessima nije mu strano.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Jonah Hill - 4 Jonah Hill - 2 Jonah Hill - 1 Jonah Hill - 3 +13 Jonah Hill - 2 Nekad i sad Oduvijek je privlačio pozornost svojim izgledom, a nova drastična promjena zasjenila je i zapuštenu bradu zbog koje ga nije lako prepoznati

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatan Stipišić Gibonni i Sanja Stipišić - 1 Zlatan Stipišić Gibonni i Sanja Stipišić Milica Czerny-Urban, Sanja Stipišić, Zlatan Stipišić Gibonni, Nikša Bratoš Gibonni - 3 +13 Zlatan Stipišić Gibonni Celebrity Pogledajte kako izgleda samozatajna Gibonnijeva supruga, upoznali su se kao djeca, a jedno ga je vrijeme i ona uzdržavala

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene