po uzoru na mamu

Maja Šuput pokazala kako je proteklo šišanje njezina sinčića, Bloom je dobio zvjezdani tretman!

Maja Šuput Maja Šuput Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Bloom na šišanju - 2 Bloom na šišanju - 3 Bloom na šišanju - 4 Bloom na šišanju - 1 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 2 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 1 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 3 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 4 Maja Šuput Maja Šuput - 4 +21 Maja Šuput - 3 Galerija

Maja Šuput odlučila je ošišati sinčića Blooma, a maleni je frizuru dobio u vlastitome domu, evo kako sada izgleda!

Naša pjevačica Maja Šuput odlučila je ošišati sinčića Blooma, a maleni je novu frizuru dobio sjedeći u vlastitoj hranilici u svojemu domu.

Pogledaj i ovo Maja Šuput - 5 bolje ne može! Svaka objava Maje Šuput veći je hit od one prethodne: Pogledajte u čemu se sa sinom vozila kroz Dubai!

Maja je u priči na Instagramu podijelila videozapis na kojem ga frizer šiša, a malo tko može odoljeti njegovoj bujnoj kosici koja je sada malo skraćena.

''Ono kad te Matija Posavec dođe doma ošišati'', napisala je na videozapisu.

Potom je objavila i fotografiju na kojoj pozira s novom frizurom, a već je poznato da je Bloomova kosa samo jedan od detalja koji je neodoljiv Majinim pratiteljima koji jedva čekaju nove Bloomove zgode.

Kako je proteklo šišanje, možete pogledati u našoj galeriji.

Bloom će uskoro napuniti dvije godine, a da je brzo odrastao, dokazuju i ostale Majine objave na kojima je već sam plaćao karticom, fotografirao selfie, a ni šetanje po luksuznim hotelskim sobama i wellnessima nije mu strano.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Gene Hackman - 3 Gene Hackman - 1 Gene Hackman - 4 Gene Hackman - 2 +5 Gene Hackman i Hugh Grant Nekad i sad Legendarni glumac snimljen nakon dugo vremena, ne nalikuje na sebe iz mlađih dana, ali zaštitnog znaka se ne odriče!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Supruga i kćeri Saše Matića - 1 Supruga i kćeri Saše Matića - 2 Supruga i kćeri Saše Matića - 3 Saša Matić +15 Saša Matić Celebrity Kćeri Saše Matića prvi put snimljene u javnosti, ne zna se koja je ljepša, a s njima je bila i majka, od koje su naslijedile izgled

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene