''Bilo je ludo i zabavno''

Emilija Kokić prisjetila se 1989. godine i pobjedničkog nastupa na Eurosongu, pogledajte kako je izgledala u godini za pamćenje!

Emilija Kokić - 1 Emilija Kokić - 1 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Emilija Kokić Emilija Kokić - 2 Emilija Kokić - 1 Emilija Kokić i Patrik Seretin - 1 Emilija Kokić i Patrik Seretin - 2 Emilija Kokić i Patrik Seretin - 3 Emilija Kokić i Patrik Seretin - 4 Emilija Kokić i Patrik Seretin - 5 Emilija Kokić i Patrik Seretin - 6 Emilija Kokić i Patrik Seretin - 2 +19 Emilija Kokić i Patrik Seretin Galerija

Emilija Kokić nedjeljnim nastupom prisjetila se svojeg trijumfa na Eurosongu 1989. godine.

Pjevačica Emilija Kokić ponukana svojim nedjeljnim nastupom u showu ''Ples sa zvijezdama'' prisjetila se nastupa na Eurosongu s grupom Riva 1989. s pjesmom ''Rock Me'', na koju je ovog puta plesala. 

Pogledaj i ovo In Magazin: Albina Grčić - 1 To bi rekla i sebi Albina uputila iskren savjet Miji Dimšić prije nastupa na Eurosongu: "Smanji očekivanja!"

Objavila je fotografije od tada na kojima je pozirala u crveno-bijeloj kombinaciji, a oko nje je stajao ostatak ekipe u crno-bijelim komadima odjeće. 

Emilija se i u našem hit-showu našla opet u sličnoj situaciji, oko nje su ovoga puta stajali profesionalni plesači odjeveni u potpuno iste kombinacije.

"Nekad i jučer. Sinoć je bilo ludo i zabavno, hvala vam na podršci i ljubavi", poručila je u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emilija Kokić (@emilijakokicofficial)

Emiliju gledamo i iduće nedjelje u trećoj emisiji "Plesa sa zvijezdama", a njezin je mentor Patrik Seretin.

Ovako je komentirala otvaranje showa

"Kakvi god su komentari, meni su komplimenti, prva je emisija. Počela sam se zaljubljivati u ples. Nisu me ocjene pokolebale, gledam, slušam i učim. Ne bi bilo realno da ja u mjesec dana mogu sve pokazati", izjavila je tada Emilija.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Idris Elba (Foto: AFP) Meghan Markle i princ Harry Vjenčanje Meghan Markle i princa Harryja - 4 Vjenčanje Meghan Markle i princa Harryja - 3 +25 Vjenčanje Meghan Markle i princa Harryja - 2 Celebrity Slavni glumac otkrio detalje raskalašene privatne zabave Meghan i Harryja: "Bila je glavna, divlja!"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle - 5 Meghan Markle - 3 Meghan Markle - 2 Meghan Markle - 1 +26 Meghan Markle i kralj Charles - 1 Celebrity Meghan Markle snimljena u provodu bez Harryja, a s dvora su stigle nove informacije o njezinu dolasku u Britaniju

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene