debitanti u showu

Naša jedina pobjednica na Eurosongu zaplesala je na pjesmu neprežaljenog Massima, emocija nije nedostajalo!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ples sa zvijezdama: Emilija Kokić Emilija Kokić i Patrik Seretin - 3 Emilija Kokić i Patrik Seretin - 5 Emilija Kokić i Patrik Seretin - 2 Emilija Kokić i Patrik Seretin - 1 Emilija Kokić i Patrik Seretin Emilija Kokić i Patrik Seretin Emilija Kokić i Patrik Seretin - 6 Emilija Kokić i Patrik Seretin - 4 Emilija Kokić i Patrik Seretin - 5 +19 Emilija Kokić i Patrik Seretin - 2 Galerija

Emilija Kokić i Patrik Seretin u prvoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama" otplesali su slowfox.

Pjevačica Emilija Kokić i njezin mentor Patrik Seretin dirnuli su sve svojom plesnom izvedbom slowfoxa koji su u prvoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama" otplesali na pjesmu preminulog Massima Savića "Stranac u noći".

Pogledaj i ovo Emilija Kokić i Petra Seitz edukacija trajala 6 godina Emilija Kokić javno je predstavila važnu osobu u svom životu, pa otkrila zanimanje kojem se posvetila nakon glazbe: ''Sad skupljam iskustva''

"Prekrasno vas je bilo gledati, lijepo ste klizili i plovili. Noge su te stvarno slušale, ali trema je prevladala gornjim dijelom tijela i licem. Drugi put isključi ljude, kamere i sve u dvorani, pleši kao da si sama", poručila im je Franka Batelić.

"Razmišljam si preziva li se Franka Ciboci ili Batelić, ovi komentari nisu tipični za nju. Vidim toplinu plesača u tebi koji čeka da izađe van i molim te da to sljedeću nedjelju vidim", zamolio ju je Marko Ciboci.

"Bilo je jako lijepo, malo suzdržano, vidjelo se da paziš i brojiš. Imaš jako dobrog partnera i veselim se sljedećim plesovima da vidim kako ćete napredovati", rekla im je Larisa Lipovac Navojec.

"Spusti ramena i zauzmi više prostora", savjetovao ju je Igor Barberić.

"Kakvi god su komentari, meni su komplimenti, prva je emisija. Počela sam se zaljubljivati u ples. Nisu me ocjene pokolebale, gledam, slušam i učim. Ne bi bilo realno da ja u mjesec dana mogu sve pokazati", izjavila je Emilija.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Tamara Loos - 3 Marko Grubnić, Tamara Loos i Igor Mešin Tamara Loos i Marko Grubnić Tamara Loos +6 Tamara Loos Celebrity Pogledajte spektakularno izdanje nove voditeljice Plesa sa zvijezdama za prvu emisiju ove sezone!

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Patrik Seretin Patrik Seretin Patrik Seretin Patrik Seretin +1 Patrik Seretin Celebrity Novo ime u hit-showu Ples sa zvijezdama: Već sa 6 godina je gledajući emisiju odabrao svoj put!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene