edukacija trajala 6 godina

Emilija Kokić javno je predstavila važnu osobu u svom životu, pa otkrila zanimanje kojem se posvetila nakon glazbe: ''Sad skupljam iskustva''

1/39 >> Pogledaji ovu galeriju Emilija Kokić, Petra Seitz i Patrik Seretin - 3 Emilija Kokić, Petra Seitz i Patrik Seretin - 4 Emilija Kokić, Petra Seitz i Patrik Seretin - 1 Emilija Kokić, Petra Seitz i Patrik Seretin - 2 Emilija Kokić i Patrik Seretin - 4 Emilija Kokić i Patrik Seretin - 3 Emilija Kokić i Patrik Seretin - 4 Emilija Kokić i Patrik Seretin - 1 Emilija Kokić i Patrik Seretin - 2 Emilija Kokić +28 Emilija Kokić Galerija

Emiliji Kokić i Patriku Seretinu ove nedjelje u showu ''Ples sa zvijezdama'' pridružila se Emilijina vjenčana kuma i voditeljica plesnih tehnika Petra Seitz.

Otkad su se upoznale, Emilija Kokić i Petra Seitz su nerazdvojne, a kako je počelo njihovo prijateljstvo te kako im leži zajednički ples doznali smo u petoj emisiji showa ''Ples sa zvijezdama''

Pogledaj i ovo Emilija Kokić ''Bez vas ne bi bili tu'' Emilija Kokić o svom putu u ''Plesu sa zvijezdama'': ''Vjerujem da gledatelji u meni prepoznaju mogućnost napretka''

''Petra je meni u srcu već više godina...'', započela je Emilija.

''Upoznale smo se 90-ih godina. Emilija je baš tražila plesačicu, i to je bio taj telefonski poziv koji nam je nekako promijenio život'', rekla je Petra.

''Od tada do danas - ljubav. Ona je moja vjenčana kuma. I kad želim podijeliti nešto lijepo i kad plačem, ona je tu'', govori Emilija.

''Zapravo mi je ovo totalno fora jer sam prije par godina rekla Emiliji - moraš napraviti neku gažu da nas dvije opet stanemo na pozornicu. Uzbuđena sam i veselim se našem nastupu. Gušt mi je i radost biti s njom na pozornici'', rekla je Petra prije njihove izvedbe. 

A s obzirom na tematiku njihove koreografije, Emilija je otkrila još nešto o sebi.

''Šest godina je trajala edukacija koju sam završila, radi se o tjelesno orijentiranoj psihoterapiji tako da sad skupljam iskustva, moram dovršiti uvjete koji su mi potrebni za tu trešnjicu na vrhu torte'', otkrila je Emilija.

A evo kako je žiri reagirao na njihovu izvedbu. 

''Meni je malo falilo, tijelo, kukovi, nisi baš jako zagrizla ovog puta, možeš ti to jače, ali si izgledala dosta sigurno'', komentirala je Larisa. 

''Ovo je bilo jako poletno i zabavno otplesano, nadam se da će ova konstanta postati takva da slušaš Patrika malo više kad je tehnika u pitanju'', rekao je Barberić. 

''Vidi se da ste ti i kuma jako bliske jer plesale ste kao da ste na nekom tulumu i kao da vas nije briga što ćemo mi poslije reći, što se plesa tiče, treba puno stvari dotjerati'', komentirala je Franka.

''Ja bih rekao da je ovo bila tvoja najbolja plesna izvedba dosad, no mi smo u petoj emisiji pa tehnički nivo moramo dići malo više, to je više malo bilo poskakivanje, manje salse'', zaključio je Marko. 

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Tamara Loos Tamara Loos - 1 Tamara Loos - 2 Tamara Loos - 1 +25 Tamara Loos - 5 Celebrity Upečatljivo izdanje Tamare Loos u haljini upadljive boje s neobičnim prorezima na trbuhu pun je pogodak!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene