jedva čeka novu avanturu!

Novo ime u hit-showu Ples sa zvijezdama: Već sa 6 godina je gledajući emisiju odabrao svoj put!

Patrik Seretin Patrik Seretin Patrik Seretin/Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Patrik Seretin Patrik Seretin Patrik Seretin Patrik Seretin Patrik Seretin +0 Patrik Seretin Galerija

Patrik Seretin novo je lice showa "Ples sa zvijezdama" kojeg ćemo gledati u ulozi plesnog mentora i koji jedva započeti svoju novu plesnu avanturu.

Patrik Seretin se može pohvaliti pregrštom uspjeha, među kojima se možda najviše ističe to što ima osvojenih 21 državnih prvenstava. Predstavljao je Hrvatsku na svjetskim i europskim prvenstvima, plesao je u nekoliko televizijskih emisija, a imao je priliku nastupati u Hrvatskom narodnom kazalištu kao plesač u operi.

Pogledaj i ovo Emilija Kokić i Petra Seitz edukacija trajala 6 godina Emilija Kokić javno je predstavila važnu osobu u svom životu, pa otkrila zanimanje kojem se posvetila nakon glazbe: ''Sad skupljam iskustva''

Patriku će ovo biti prvi susret sa showom "Ples sa zvijezdama", no otkrio nam je i je li ga pratio na malim ekranima i ima li tremu.

"Pratio sam prijašnje sezone, većinu sam emisija pogledao tako da znam što se događalo. Što se tiče treme mislim da ju nemam, više bih rekao da postoji osjećaj uzbuđenja nego treme", priznao je Patrik.

Poznajete li ostale kolege mentore i što misli kako će vas ekipa prihvatiti?

"Poznajem naravno, plesni svijet u Hrvatskoj nije velik tako da se svi znamo, neki više, neki manje. Isto tako ima par instruktora s kojima surađujem ili sam surađivao na projektima prije Plesa sa zvijezdama pa mislim da će me i ostali dobro prihvatiti", zaključio je.

Patrik nam je otkrio i ima li neki plesački uzor.

"Ne bih rekao uzor, ali netko tko je plesao onako kako sam ja htio je Evaldas Sodeika", izjavio je.

Iza njega je niz uspjeha ostvarenih na plesnim natjecanjima, ali jedno bi mogao izdvojiti kao najdraže.

"Ne mogu se sjetit točno koje godine, ali 13. mjesto na German Open Championship u kategoriji 10 plesova. Čini mi se da je to bilo oko 2018. godine", prisjetio se.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Patrik Seretin (@patri.ke)

A evo i kakve veze show "Ples sa zvijezdama" ima veze s Patrikovim plesnim počecima.

"Imao sam šest godina, gledao sam Ples sa zvijezdama. Hrvoje Kraševac je plesao s Lanom Jurčević, rekao sam tad mami - mama ja hoću plesat kao on. I evo sad sam tu gdje jesam", otkrio nam je Patrik koji si od partnerice u showu priželjkuje samo jedno, a to je da bude radnica.

Pribojava li se komentara članova žirija?

"Ne, ne pribojavam se, gledam to više kao komentare koje bi mi trener dao nakon što bih otplesao rundu. Nisu uvijek bili bajni, ali sam ih zato uvijek uzeo kao konstruktivnu kritiku, nešto od čega mogu naučiti. Čini mi se da će tako biti i ovdje", zaključio je.

I što bi poručio gledateljima koji će ga pratiti i navijati za njega?

"Pa nadam se da će uživati i da će se možda netko baš kao i ja zaljubiti u ples", poručio je Patrik.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Mimi Mercedez - 3 Mimi Mercedez - 2 Mimi Mercedez - 15 Mimi Mercedez - 12 +13 Mimi Mercedez - 11 Celebrity Reperica iz susjedstva servirala je bujne atribute, no iz jednog neobičnog razloga svi su joj gledali u stopala

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Dunja Jovanić Dunja Jovanić Dunja Jovanić - 1 Dunja Jovanić - 2 +18 Dunja Jovanić - 3 Celebrity Popularna Srpkinja na dodjelu nagrada došla bez hlača pa počastila fotografe savršenim pogledom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene