Priredili joj iznenađenje

Iva Todorić objavila fotke s raskošne proslave rođendana, ali i dobro znanu pjesmu naših tamburaša u kojoj se pronašla

Iva Todorić - 1 Iva Todorić - 1 Iva Todorić/Instagram 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Todorić - 3 Iva Todorić - 2 Iva Todorić - 2 Iva Todorić - 5 Iva Todorić - 4 Iva Todorić - 6 Iva Todorić - 1 Obitelj Todorić i Balent Iva Todorić i Zdravko Čolić - 4 Iva Todorić i Zdravko Čolić - 3 +11 Iva Todorić i Zdravko Čolić - 1 Galerija

Iva Todorić proslavila je 47. rođendan, a fotografije s proslave za pamćenje podijelila je sa svojim obožavateljima na profilu na Instagramu.

Iva Todorić proslavila je 47. rođendan, a fotografije s raskošnog slavlja  objavila je na svom profilu na Instagramu i pokazala da ju je tim povodom kod kuće dočekalo pravo iznenađenje kojem se nije nadala.

Pogledaj i ovo Iva Todorić i Aleksandar Šekuljica Ne viđamo je često Iva Todorić nakon dugo vremena pojavila se u javnosti, a za to je zaslužan muški dvojac koji je i druge Hrvatice naveo na izlazak

"Ne brojim godine već dugo, brojim samo sretne dane. Hvala Bogu imam ih nebrojeno i zato sam sretna žena. Danas ste mi svašta poželjeli, ali vjerujte sve sam svoje snove ostvarila i realizirala se u svakom segmentu života, a tek sam na pola. Ova tri srca dobila sam od moje troje djece, oni su moj najveći životni uspjeh. Odgojila sam ih da danas s ponosom mogu gledati kako znaju uživati u životu i kako biti sretni. Hvala mojoj obitelji, mojim prijateljima što su uz mene i kad su dani koje ne brojim, ali ti dani postoje da znam biti zahvalna na sretnim danima.

Ima jedna pjesma:
"Jer nije sretan k'o puno ima
sretan je onaj tko malo treba
ne da se sreća zlatom kupiti
sva blaga svijeta ništa ne vrijede
Jadan je onaj kog' vrag zavede
pa cijeli život samo dukate
na hrpu sprema
džaba mu svega
kad u duši mira nema
Život je cesta pa biraj gdje ćeš
al' zalud grabiš i zalud stječeš
kad tamo gore ništa od toga
ponijet' nećes."

Godine su me naučile da je ovo velika istina i zato ja grabim cestom ljubavi i sreće. Šaljem svima ljubav koju nosim u srcu, a vjerujte ima je za svakog tko ovo pročita", napisala je Iva u podužoj rođendanskoj objavi, a uz nju je objavila i niz različitih fotografija i videa, a u komentarima je dobila tisuće čestitaka i lijepih želja svojih pratitelja.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ❤#srculence #bankaljubavi (@srculence___)

Iva je nedavno uživala u koncertu legendarnog Zdravka Čolića u Areni Zagreb, a veselu atmosferu pratila je s prijateljicom u prvom redu. Okupljeni fotografi zabilježili su neke trenutke, a one trenutke koji njoj znače Iva je podijelila i sama na društvenim mrežama pa je pokazala kako joj je Čolić u jednom trenu i zapjevao dok je Iva plesala.

Oduševljenje koncertom i pjevačem nije skrivala pa je podijelila nekoliko videozapisa i Instagram priča, a u opisu jednog videozapisa otkrila je i da nema Čolićeva koncerta u blizini na kojem nije bila.

''Nema koncerta Zdravka Čolića u zadnjih 25 godina u blizini, a da nisam bila. Čak sam prije 18 godina,12 dana nakon carskog reza bila u Domu Sportova... Toliko volim njegovu muziku. Ali ovo sinoć... Za mene je bio najbolji Čolin koncert u životu. Atmosfera i energija koju je stvorio bila je doslovno ''Ti živiš u oblacima mala'', napisala je pokraj videa na kojem drži ruke u obliku srca ispred pozornice.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Igor i Antonina Mešin Igor i Antonina Mešin Igor i Antonina Mešin Igor Mešin +26 Maja Šuput i Igor Mešin - 3 Celebrity Pogledajte kako izgleda supruga Igora Mešina, rijetko se pojavljuju skupa u javnosti, a vole se još od mladih dana!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić Žanamari Perčić - 1 Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić - 11 +25 Žanamari Perčić Celebrity Žanamari u tangicama izrazila samo jednu skromnu želju, a neki na ovaj prizor nisu bili spremni

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene