Njegov je veliki fan

Iva Todorić uhvaćena u rijetkom izlasku, dobro raspoložena nastup Zdravka Čolića pratila je iz prvih redova: ''Nema koncerta na kojem nisam bila!''

Iva Todorić - 6 Iva Todorić - 6 Davor Puklavec/Pixsell 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Todorić - 7 Iva Todorić - 5 Iva Todorić - 4 Iva Todorić - 3 Iva Todorić - 2 Iva Todorić - 1 Iva Todorić i Zdravko Čolić - 4 Iva Todorić i Zdravko Čolić - 1 Iva Todorić i Zdravko Čolić - 2 Iva Todorić i Zdravko Čolić - 3 +7 Iva Todorić - 7 Galerija

Iva Todorić uhvaćena je u rijetkom izlasku u društvu prijateljice na koncertu Zdravka Čolića, osmijeh s lica nije skidala.

Iva Todorić uhvaćena je u rijetkom izlasku na koncertu Zdravka Čolića u Areni Zagreb. Iva osmijeh s lica nije skidala, a veselu atmosferu pratila je s prijateljicom u prvom redu.

Pogledaj i ovo Zdravko Čolić u Varaždinu - 8 Jedan, jedini! Najveći regionalni šarmer zapjevao u čast žena te oduševio prvim od dva koncerta u Varaždinu!

Okupljeni fotografi zabilježili su neke trenutke, a one trenutke koji njoj znače Iva je podijelila i sama na društvenim mrežama pa je pokazala kako joj je Čolić u jednom trenu i zapjevao dok je Iva plesala.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ❤#srculence #bankaljubavi (@srculence___)

''Neopisivo'', napisala je samo kratko u opis videozapisa s koncerta Iva na svom Instagram profilu.

Oduševljenje koncertom i pjevačem nije skrivala pa je podijelila nekoliko videozapisa i Instagram priča, a u opisu jednog videozapisa otkrila je i da nema Čolićeva koncerta u blizini na kojem nije bila.

''Nema koncerta Zdravka Čolića u zadnjih 25 godina u blizini, a da nisam bila. Čak sam prije 18 godina,12 dana nakon carskog reza bila u Domu Sportova... Toliko volim njegovu muziku. Ali ovo sinoć... Za mene je bio najbolji Čolin koncert u životu. Atmosfera i energija koju je stvorio bila je doslovno ''Ti živiš u oblacima mala'', napisala je pokraj videa na kojem drži ruke u obliku srca ispred pozornice.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ❤#srculence #bankaljubavi (@srculence___)

Inače, Iva je ove godine prekinula dugu vezu s misterioznim Nikolom iz Beograda i nije poznato je li još solo. Iza nje je i propali brak s Hrvojem Balentom, s kojim je tijekom 18 zajedničkih godina dobila troje djece, a razveli su se 2019.

O svom privatnom životu ne voli puno govoriti, a vrijeme voli provoditi sa svojim prijateljicama pa na svojim društvenim mrežama često podijeli i motivacijske poruke i fotografije u kojima je glavni motiv srce.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Leo Jurešić, MasterChef - 1 Leo Jurešić, MasterChef - 2 Leo Jurešić, MasterChef - 3 Leo Jurešić, MasterChef - 4 +28 Leo Jurešić, MasterChef - 5 Celebrity Mladog Lea mnogi su vidjeli kao pobjednika MasterChefa, a nakon odlaska iz showa otkrio nam nešto što će obradovati njegove obožavateljice!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Šime Vrsaljko i Kaja Vidmar Šime Vrsaljko - 4 Šime Vrsaljko - 3 Šime Vrsaljko - 2 +26 Šime Vrsaljko - 1 Celebrity Šime Vrsaljko napravio iznimku i objavio rijetku fotografiju s partnericom Kajom, uhvatili ih u spontanom trenutku

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene