imala je i pomoć

Zavirite u glamurozno ukrašeni dom Ive Todorić, ovih blagdana baš si je dala oduška!

Iva Todorić Iva Todorić Instagram 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Todorić Iva Todorić Iva Todorić Matija Vuica Maja Šuput Tatarinov Iva Todorić - 5 Iva Todorić - 3 Iva Todorić - 2 Ivan Todorić i Milica Mihajlović Iva Todorić i Milica Mihajlović +2 Domenica i Iva Todorić Galerija

Iva Todorić imala je stručnu pomoć za blagdansko dekoriranje doma, a rezultati su impresivni.

Poduzetnica Iva Todorić ove godine nije štedjela na raskoši kada je riječ o blagdanskim dekoracijama.

Pogledaj i ovo Iva Todorić i Aleksandar Šekuljica Ne viđamo je često Iva Todorić nakon dugo vremena pojavila se u javnosti, a za to je zaslužan muški dvojac koji je i druge Hrvatice naveo na izlazak

Pomoć je zatražila i od mladog kreativca Ante Jurkovića, koji je svojim umijećem dekoriranja i stvaranja napravio prave božićne bajke i u domovima Maje Šuput, Marka Grubnića te ateljeu Matije Vuice.

Iva se odlučila za golemo drvce s crvenim i zlatnim kuglicama pored kojeg je veliki Djed Božićnjak, a iznad kamina i na stol postavila je upečatljive vijence. Iva očito zna i koliko je važan prvi dojam, pa je raskošno dekorirala i svoja ulazna vrata.

Kako je Ante uredio Ivin dom, ali i domove drugih poznatih Hrvata, pogledajte u galeriji.

Inače, Iva je ove godine prekinula dugu vezu s misterioznim Nikolom iz Beograda i nije poznato je li još solo. Iza nje je i propali brak s Hrvojem Balentom, s kojim je tijekom 18 zajedničkih godina dobila troje djece, a razveli su se 2019.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus +25 Nives Celzijus - 1 Celebrity Potpuno gola Nives Celzijus novom fotkom nadmašila samu sebe: "Ajme, majko sveta!"

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Hiba Abouk - 9 Hiba Abouk - 1 Hiba Abouk - 2 Hiba Abouk - 3 +14 Hiba Abouk - 4 Celebrity Supruga zvijezde marokanske reprezentacije jedna je od najljepših glumica svijeta, a poznata je i hrvatskoj publici!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene