uživa u slobodi

Iva Todorić nakon prekida s mlađahnim Beograđaninom tulumari u srpskoj prijestolnici u dobro poznatom društvu

Iva Todorić (Foto: John Pavlish) Iva Todorić (Foto: John Pavlish) John Pavlish 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Iva Todorić (Foto: John Pavlish) Galerija

Iva Todorić je nedavno prekinula vezu s misterioznim Nikolom iz Beograda, a sada se s društvom provodi u srpskoj prijestolnici.

Poduzetnica Iva Todorić (46) na Instagamu je otkrila da je u Beogradu.

Pogledaj i ovo Iva Todorić imala je i pomoć Zavirite u glamurozno ukrašeni dom Ive Todorić, ovih blagdana baš si je dala oduška!

U svojim pričama objavila je fotografije i snimke iz noćnog provoda s društvom, među kojima je i njezina duhovna učiteljica Ana Bučević, kao i bivša Miss Universe Biljana Mančić.

Dame su se zabavljale u jednom restoranu gdje su uživale u raznim performansima, a i same su zaplesali i zapjevale.

Iva je odnedavno ponovno slobodna žena, a zanimljivo je da je njezin bivši Beograđanin. Identitet mlađahnog Nikole uspješno je skrivala od javnosti čak dvije godine, a početkom prosinca je za 24 sata priznala da su prekinuli, no još čuva zajedničke uspomene na Instagramu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ❤#srculence #bankaljubavi (@srculence___)

Iza nje je i propali brak s Hrvojem Balentom, s kojim je tijekom 18 zajedničkih godina dobila troje djece, a razveli su se 2019. On se, pak, prošli tjedan potvrdio da je u vezi tako što se na jednom događaju prvi put pojavio s novom djevojkom.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Domenica Žuvela - 6 Domenica Žuvela In Magazin: Domenica Žuvela - 4 In Magazin: Domenica Žuvela - 1 +6 Domenica Žuvela - 4 Celebrity Domenica nam je otkrila kako ju je Hana Huljić odabrala za kumu i što misli o Graši: "Spojilo se dvoje najboljih ljudi koje poznajem"  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene