Svaka čast!

Ecija Ojdanić ostvarila je zavidan uspjeh u svom omiljenom hobiju, a imala se čime pohvaliti i u oskudnom izdanju!

Ecija Ojdanić - 2 Ecija Ojdanić - 2 Matko Begovic/Pixsell 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ojdanić - 5 Ecija Ojdanić - 1 Ecija Ojdanić - 6 Ecija Ojdanić - 8 Ecija Ojdanić - 9 Ecija Ojdanić - 7 Ecija Ojdanić - 3 Ecija Ojdanić - 4 Ecija Ojdanić Ecija Ojdanić i Žarko Radić - 2 +21 Ecija Ojdanić i Žarko Radić - 1 Galerija

Glumica Ecija Ojdanić trčala je 2. Apfel Arena Maraton Makarska, a svojim rezultatom osvojila je visoko treće mjesto, evo kako je to izgledalo.

Ecija Ojdanić dobila je medalju na 2. Apfel Arena Makarska Half Maratonu, domaća glumica osvojila je treće mjesto u svojoj kategoriji.

Ecija je 21,1 kilometar od Apfel Arene preko Makarske, Tučepa i Podgore te natrag istrčala za manje od dva sata.

''Zanimljivo je da je treće mjesto u svojoj kategoriji osvojila naša glumica i strastvena trkačica Ecija Ojdanić. Ecija je 21,1 kilometar od Apfel Arene preko cijele Makarske, Tučepa i Podgore te natrag istrčala za 1:45:51. Ispred nje su u kategoriji brže bile samo Helena Gleđa (1:40:10) i Katarina Kokan (1:44:58)'', pisalo je u opisu fotografija s događaja na službenom Instagramu maratona.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Apfel Arena Makarska Half Marathon (@apfel.makarska.half.marathon)

Ecija je za fotografe nakon natjecanja pozirala u sportskoj minici i grudnjaku s dvije medalje oko vrata, a osmijeh i sreću na licu nije skrivala. Posebnu pozornost krale su dvije male punđice na njezinoj glavi s kojima je izgledala poput djevojčice.

Na fotografijama s maratona oči odmah kradu nevjerojatni Ecijini mišići na nogama, za koje je i zahvalna upravo trčanju, a ništa manje ne treba se diviti ni njezinu trbuhu, koji je također isklesan.

Koliko voli trčanje, Ojdanić je pokazala već nekoliko puta, a za taj omiljeni sport koristi čak i pauze između snimanja.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Marco Cuccurin - 1 Marco Cuccurin Marco Cuccurin Marco Cuccurin +26 Marco Cuccurin - 3 Celebrity Pobjednik našeg hit-showa podijelio tužnu vijest i sve dirnuo do suza: "Zbogom, čuvaj mi i mamu"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Majoli i Matthew Perry Iva Majoli - 2 Iva Majoli - 4 Iva Majoli i Matthew Perry - 1 +25 Iva Majoli - 3 Celebrity Iva Majoli se prije nekoliko mjeseci družila s Matthewom Perryjem, a sad se oprašta od njega: "Počivaj u miru, prijatelju moj"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene