Wow!

Nikad zgodnija Ecija Ojdanić u haljini s prorezima na grudima i trbuhu ukrala svu pažnju, nije ni čudo da su se svi za njom okretali

Ecija Ojdanić Ecija Ojdanić Marko Prpic/Pixsell 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ojdanić Ecija Ojdanić Ecija Ojdanić - 1 Ecija Ojdanić - 3 Ecija Ojdanić - 2 Ecija Ojdanić - 2 Ecija Ojdanić - 1 Ecija Ojdanić - 1 Ecija Ojdanić Ecija Ojdanić - 4 +21 Konstantin Haag, Ecija Ojdanić Galerija

Ecija Ojdanić pojavila se na modnoj reviji ELFSA u Zagrebu u smjeloj kreaciji kojom je istaknula sve svoje adute.

Naša glumica Ecija Ojdanić zablistala je na reviji modnog dvojca ELFS u Zagrebu, na kojoj je ukrala sve poglede u haljini zanimljivog dizajna, a koja je savršeno istaknula i njezine atribute.

49-godišnja Ecija na reviju je stigla u crnoj haljini s prorezom na ravnom trbuhu, ali i na dekolteu s kojeg nije bilo lako skrenuti pogled, a u kojoj je bila glavna zvijezda.

"Kratki, ali slatki izlazak na ELFS reviju. Bravo, Elfsići", napisala je Ecija uz fotografiju koju je objavila na svom profilu na Instagramu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ecija Ojdanic (@ecijaojdanic)

"Zgodni ste i privlačni", "Dobro jutro, lijepa damo", komentirali su njezini pratitelji.

Ecija je inače velika zaljubljenica u trčanje kojim se bavi već neko vrijeme, a rezultati aktivnog života na njoj se itekako lijepo vide i izazivaju divljenje.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Antonia Uglešić, Boran Uglešić i Ana Gruica Uglešić Antonia Uglešić, Boran Uglešić i Ana Gruica Uglešić Antonia Uglešić Antonia Uglešić +25 Antonia Uglešić Celebrity Anu Gruicu u šetnji s mužem zasjenila je njegova zgodna kći koja je pokazala adute u golišavu izdanju!

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Lottie Moss - 3 Lottie Moss - 4 Lottie Moss - 2 Lottie Moss - 1 +19 Lottie Moss (Foto: Profimedia) Celebrity Njezine gole grudi ispod prozirne tkanine nisu promakle paparazzima, ali iz sjene starije sestre ni tako neće izaći

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene