''što si je učinila?''

Prepoznajete li ovu ženu? Svi se pitaju što joj se dogodilo s licem: ''Ne bih znao da je ona da nisam pročitao!''

Adriana Lima Adriana Lima Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Adriana Lima - 2 Adriana Lima - 3 Adriana Lima - 1 Adriana Lima - 5 Adriana Lima - 4 Adriana Lima - 6 Adriana Lima Adriana Lima - 15 Adriana Lima - 13 Adriana Lima - 7 +21 Adriana Lima - 8 Galerija

Adriana Lima pokazala je novo lice na premijeri filma "Igre gladi: Balada ptica pjevica i zmija" u Los Angelesu.

Brazilska manekenka Adriana Lima šokirala je obožavatelje svojim novim izgledom kada se pojavila na premijeri filma "Igre gladi: Balada ptica pjevica i zmija" u Los Angelesu u Kaliforniji.

42-godišnja Adriana jedna je od najutjecajnijih anđelica Victoria's Secreta svih vremena, a njezin dolazak na premijeru izazvao je čuđenje zbog novih vidljivih promjena na njezinu licu koje su se pojavile proteklih mjesec dana.

"Ne bih imao pojma da je to ista osoba da nisam pročitao", napisao je jedan korisnik platforme X, dok su drugi nagađali da možda još uvijek tako natečena zbog kozmetičkog zahvata, poput faceliftinga ili filera.

"O, neee! Što je učinila svome licu? I zašto??? Prije je bila savršena", komentirao je njezin zabrinuti obožavatelj.

O Adrianinu izgledu već neko vrijeme kruže rasprave na društvenim mrežama, pa se i ona odlučila oglasiti i prokomentirati tvrdnje da je bila na plastičnim operacijama.

"Ovo je lice umorne mame jedne tinejdžerice i dvoje predtinejdžera, od toga jednog aktivnog dječaka, jednogodišnjaka koji uči hodati, i tri psa... Hvala na brizi'', napisala je uz selfie bez šminke iz svoje kuhinje.

Mnogi su je obožavatelji tada podržali jer su njezin odgovor na kritike o izgledu nazvali stvarnošću života jedne majke i usklađivanjem odgoja djece te vođenja kućanstva.

Adriana je još 2017. godina otkrila kako bi voljela da je ljudi gledaju izvan okvira njezina lica i tijela. U novije vrijeme objasnila je pak da je majčinstvo promijenilo sve u njezinu životu s obzirom na to da su njezini režimi brige o ljepoti sve više postajali prošlost jer se usredotočila na djecu.

Ipak, rekla je: "Ali kako su moje dvije kćeri postale starije, shvatila sam da kopiraju puno toga što radim i moje navike, i važno mi je da budem sigurna da kopiraju one dobre." Osim toga, za Vogue India izjavila je da im dopušta da eksperimentiraju s njezinom šminkom, maskama i kremama.

Adriana je bila anđelica Victoria's Secreta od 1999. do 2018. godine, a uz to je bila ambasadorica IWC-a, Pume, Maybellinea i Choparda.

Iza nje je brak sa srpskim Markom Jarićem, s kojim se vjenčala 2009. godine a 2014. godine objavili su da se rastaju te finalizirali razvod dvije godine kasnije. Zajedno su dobili dvije kćeri, Valentinu i Siennu.

Novu sreću pronašla je u vezi s Andreom Lemmersom, s kojim je prošle godine dobila sinčića.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić - 3 Lidija Bačić - 4 +25 Lidija Bačić - 5 Celebrity Pogledajte kako je Lidija Bačić na svom koncertu upozorila sve koji joj gledaju u stražnjicu: "Legendo!"

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Ante Gelo, Lovro Juraga, Nikša Kušelj, Jelena Perčin, Iva Jerković Oreški, Iva Mihalić, Filip Vidović Ante Gelo - 2 Jelena Perčin - 2 Jelena Perčin +21 Jelena Perčin - 1 Celebrity Jelena Perčin nakon razvoda ljubi poznatog domaćeg glazbenika? "Oni su zajedno već neko vrijeme"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene