''Sin će sve znati...''

Marija Šerifović želju da postane majka ostvarila je u dalekoj Americi, a sad je progovorila i o djetetovu ocu

Marija Šerifović - 2 Marija Šerifović - 2 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Šerifović - 1 Marija Šerifović Marija Šerifović - 2 Marija Šerifović - 3 Marija Šerifović - 4 Marija Šerifović - 2 Marija Šerifović - 1 Marija Šerifović Marija Šerifović - 4 Marija Šerifović - 3 +19 Marija Šerifović i Mustafa Hrustić Galerija

Regiju je sinoć razveselila vijest kako je Marija Šerifović postala mama, a srpski portali otkrili su da je preko surogat-majke dijete dobila u dalekoj Americi.

Marija Šerifović postala je majka, a sretne vijesti pjevačica nije mogla sakriti od svojih pratitelja, kojima je prvim pokazala svoju novorođenu bebu.

Sina Marija srpska zvijezda dobila je preko surogat-majke, a srpski portali otkrivaju da joj je to pošlo za rukom u dalekoj Americi.

Kako je rekla, dugo je htjela biti majka te je dvije godine prolazila kroz postupak vađenja jajnih stanica. Nakon svega je saznala da ima tri zdrava embrija.

''Više sam puta pokušala iznijeti trudnoću i nisam u tome uspjela, na mogu veliku žalost. Zaista ne želim javno objašnjavati zdravstvene razloge za to, ali surogat majčinstvo je konačno bio jedini moj izbor'', rekla je za Blic.

Sreću na dolazak unuka nisu skrivali ni Marijini roditelji, koji su za Blic dali kratke izjave.

''Najsretnija sam žena na svijetu! Rodilo mi se unuče! Samo želim da svi znaju koliko sam ponosna'', rekla je Marijina mama pa dodala da je i ona trenutačno u Americi.

''Ovo je najsretniji dan u našoj obitelji! Ne mogu opisati koliko sam sretan što sam postao djed'', rekao je za Blic i otac Marije Šerifović.

Za Kurir Marija je rekla da ne zna tko je djetetov otac.

''Zbog ugovora o privatnosti ne mogu dijeliti sve informacije, ali mogu reći da će Mario, kada za to dođe vrijeme, o tome znati sve'', poručila je Šerifović te otkrila da je u dokumentima ona navedena kao jedini roditelj.

''Svaki njegov mali atom koji dolazi iz majčina DNK-a je moj'', dodala je.

A ženu koja je rodila dijete smatra vrlo bliskom.

''To je žena koja je pomogla da se ispuni moja najveća životna želja. Imale smo najbliži mogući odnos, zajedno prolazile kroz sve izazove trudnoće, zajedno išle na preglede'', rekla je.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Matthew Perry - 1 Jennifer Aniston i Matthew Perry - 2 Jennifer Aniston i Matthew Perry - 1 Matthew Perry i Michael J.Fox +25 Courteney Cox i Matthew Perry - 3 Celebrity Dva mjeseca od smrti Matthewa Perryja objavljen je uzrok, prve sumnje pokazale su se točnima

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Marko Grubnić Marko Grubnić, Maja Šuput i Fabijan Pavao Medvešek Maja Šuput i Marko Grubnić, Supertalent Maja Šuput i Marko Grubnić, Supertalent +27 Maja Šuput i Marko Grubnić, Supertalent Celebrity Pogledajte kako su Šuput i Grubnić izgledali u mladosti, urnebesna fotografija sve je nasmijala: ''Pa gdje si ovo iskopala!''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene