je li ovo konačna potvrda?

Jelena Perčin uhvaćena u intimnim trenucima s našim glazbenikom za kojeg se šuška da joj je novi dečko!

Jelena Perčin Jelena Perčin Sanjin Strukić/Pixsell 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Ante Gelo i Jelena Perčin Ante Gelo i Jelena Perčin Ante Gelo - 2 Ante Gelo, Lovro Juraga, Nikša Kušelj, Jelena Perčin, Iva Jerković Oreški, Iva Mihalić, Filip Vidović Jelena Perčin - 2 Jelena Perčin i Sandra Lončarić Jelena Perčin Jelena Perčin Jelena Perčin - 2 Mara Bratoš i Jelena Perčin +17 Jelena Perčin i Lana Barić Galerija

Jelena Perčin i Ante Gelo snimljeni su zajedno nakon glasina da su u vezi.

Nedavno je u medijima odjeknula vijest o novom paru na domaćoj sceni, glumici Jeleni Perčin i glazbeniku Anti Geli.

Kako je pisala Slobodna Dalmacija, glasine o njihovoj vezi počele su nakon što su viđeni zajedno u jednom splitskom klubu, koji su zajedno i napustili.

"Da, oni su zajedno već neko vrijeme i to je sve što ću vam reći", potvrdio je tada izvor.

Novi navodni par sada je snimljen i na intimnom druženju. Snimku je objavio glumac Filip Vidović, koji je bio s njima, a društvo su im pravili i bivša divasica Maja Vučić, glumci Lovro Jaruga i Igor Kovač te drugi.

Na snimci Gelo sjedi kraj miksete, a Jelena u pozadini s nekim razgovara.

Perčin i Gelo nedavno su zajedno i nastupili na svečanosti obilježavanja 30 godina Hrvatske udruge poslodavaca u zagrebačkoj Laubi. Jelena je zatim Gelu podržala iz publike i na koncertu Zorice Kondže, na kojem je on svirao, a tom je prilikom na Instagramu objavila i njegovu fotografiju.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @perjelka

Podsjetimo, Jelena je početkom godine potvrdila da se razvodi od glumca Momčila Otaševića nakon pet godina braka, tijekom kojeg su dobili i dvoje djece, sina Jakšu i kćer Mašu. Perčin iz prvoga braka s poznatim zagrebačkim ugostiteljem Kristijanom Babićem ima i kćer Lotu.

Gelo je ovog ljeta iznenada otkazao vjenčanje s HRT-ovom producenticom Petrom Topolovec. Nedugo prije toga otkrio je da se razveo od dugogodišnje supruge s kojom ima troje djece.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević Lana Jurčević - 3 Lana Jurčević Lana Jurčević +25 Lana Jurčević - 3 Celebrity Lana Jurčević rodila je prvo dijete, pjevačici se ispunila njezina dugogodišnja želja!

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Pierce Brosnan - 1 Pierce Brosnan - 2 Pierce Brosnan - 3 Pierce Brosnan - 4 +23 Pierce Brosnan - 2 Celebrity Legendarni James Bond ovako izgleda u osmom desetljeću, i više je nego očito zašto ga žene bez prestanka obožavaju!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene