samo sve zgodniji!

Legendarni James Bond ovako izgleda u osmom desetljeću, i više je nego očito zašto ga žene bez prestanka obožavaju!

Pierce Brosnan Pierce Brosnan Profimedia 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Pierce Brosnan - 1 Pierce Brosnan - 2 Pierce Brosnan - 3 Pierce Brosnan - 4 Pierce Brosnan - 2 Keely Shaye Smith, Pierce Brosnan Pierce Brosnan - 3 Pierce Brosnan - 2 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith - 7 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith - 6 +17 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith - 5 Galerija

Pierce Brosnan pokazao je top-formu na plaži u Malibuu, gdje je snimljen u vožnji biciklom.

Legendarni američki glumac, poznat i po ulozi Jamesa Bonda, Pierce Brosnan godinama već slovi kao jedan od najvećih šarmera u Hollywoodu i svako njegovo pojavljivanje u javnosti zaintrigira njegove obožavatelje, a ništa drukčije nije bilo ni ovih dana.

70-godišnji Pierce snimljen je na plaži u Malibuu dok se vozio biciklom i pritom pokazao bicepse i odličnu formu u bijeloj majici bez rukava. Glumac je izgledao kao da uživa oz ocean, a na objektive paparazza nije se previše obazirao.

Pierce je slavno glumio tajnog agenta 007 u četiri filma o Jamesu Bondu - "GoldenEye", "Tomorrow Never Dies", "The World Is Not Enough" i "Die Another Day". Posljednji put se u toj ulozi našao 2002. godine i iako je jedva čekao snimiti i peti film, producenti su odlučili da žele ponovno novog glumca. Pierce je izjavio da ne žali što je napustio franšizu, bez obzira na to što mu je preko telefona rečeno da će ga zamijeniti.

"Nema žaljenja. Ne dopuštam da žaljenje uđe u moj svijet... To samo vodi u još više jada i više žaljenja. Bond je dar koji nastavlja davati i koji mi je omogućio prekrasnu karijeru. Jednom kada vas označe kao Bonda, to je s vama zauvijek, tako da je bolje da se pomirite s tim i da to shvatite kada prođete kroz ta vrata i više ga ne glumite", izjavio je Pierce za The Guardian 2020. godine.

Pierce je ipak ranije priznao da se osjećao kao da se našao na rubu provalije kada je isključen iz franšize i rekao da mu je telefonski poziv producenata došao potpuno iz vedra neba. Filmsku zvijezdu nazvali su Barbara Broccolli i Michael Wilson te su ga obavijestili da su odlučili da su ulogu odlučili dati drugom glumcu, a ona je tada pripala Danielu Craigu.

Prepričavajući poziv u knjizi "Some Kind of Hero: The Remarkable Story of the James Bond Films", piše: 'Ona je plakala, Michael je bio hrabar i rekao je: 'Bio si veliki James Bond. Hvala ti puno', na što sam ja rekao: 'Hvala vam puno. Doviđenja.' To je bilo to. Bio sam krajnje šokiran."

Prema autorima knjige, Pierce je želio previše novca za peti film, dok su šefovi već odlučili franšizu odvesti u nešto oštrijem smjeru. No Pierce je nastavio uspješnu karijeru i nakon franšize o Bondu pojavljujući se u filmovima poput "Mamma Mia!" i "Pisac iz sjene".

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Dženana Bregović Goran Bregović - 3 Goran Bregović - 1 Goran Bregović - 3 +14 Goran Bregović - 5 Celebrity Malo tko zna kako izgleda supruga Gorana Bregovića, bila je jedna od najljepših manekenki bivše Jugoslavije, a poslije udaje se povukla iz javnosti!

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Ahmed El Rahim, Antimon - 9 Ahmed El Rahim, Antimon - 11 Ahmed El Rahim, Antimon - 10 Ahmed El Rahim, Antimon - 8 +14 Ahmed El Rahim, Antimon - 1 Nekad i sad Tko se sjeća Antimona? Domaća javnost dobro ga pamti kao zvijezdu Večernje škole, ali danas se bavi sasvim nečim drugim

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene