Slavi 43. rođendan

Ljubavni život naše lijepe glumice već neko vrijeme intrigira javnost, iza nje su dva razvoda, a šuška se da je opet zaljubljena!

Jelena Perčin Jelena Perčin Josip Moler/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perčin - 4 Jelena Perčin Jelena Perčin - 1 Jelena Perčin - 2 Jelena Perčin Jelena Perčin Jelena Perčin Jelena Perčin Jelena Perčin Jelena Perčin i Mladen Grdović +19 Jelena Perčin - 3 Galerija

Jelena Perčin slavi 43. rođendan, a tim smo se povodom prisjetili kako se mijenjala tijekom karijere, te smo se dotakli i neizbježne teme njezina ljubavnog života.

Glumica Jelena Perčin rođena je 19. siječnja 1981. i sada je napunila 43 godine.

Jelena je na sceni prisutna od ranih 2000-ih i iza nje su brojne filmske, kazališne i televizijske uloge.

Lijepa glumica od početka karijere plijeni pažnju i svojom pojavom, dok se u zadnje vrijeme najviše ipak piše o njezinu ljubavnom životu.

Jelena je početkom prošle godine objavila da se razvodi od devet godina mlađeg kolege Momčila Otaševića, s kojim je u braku provela pet godina i zajedno su dobili dvoje djece.

Jelena i Momčilo zbližili su se na setu serije "Zora dubrovačka" 2013. godine, a prijateljstvo je preraslo u ljubav kada su 2016. zajedno snimali seriju "Kud puklo da puklo". Vjenčali su se u tajnosti 2018. godine, a intimna ceremonija održala se u njegovoj rodnoj Crnoj Gori. Iste godine dobili su kćerkicu Mašu, a krajem studenog 2020. dobili su i sina Jakšu.

Pogledaji ovo Momčilo Otašević Celebrity Momčilo Otašević nakon gotovo godinu dana progovorio o razvodu od Jelene Perčin: "Kad se to dogodilo...''

Ona iza sebe ima i brak sa zagrebačkim ugostiteljem Kristijanom Babićem, za kojeg se udala 2008. godine. Zajedno su dobili kćer Lotu, a šuškanja o njihovim bračnim problemima počela su kada je Jelena snimala seriju "Na granici" i kada se nagađalo da je na setu zaiskrilo između nje i kolege Ivana Hercega. Razveli su se 2011. godine, a Jelena je kasnije otkrila da su ostali u dobrim odnosima.

Nakon prvog razvoda Jelenu se povezivalo s još nekim poznatim Hrvatima, no glumica je sve navode uporno demantirala.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @perjelka

U zadnje vrijeme se, pak, šuška da ljubi glazbenika Antu Gelu, u čijem se društvu može često vidjeti, a međusobno se i podržavaju.

Glasine o njihovoj vezi krenule su kada su viđeni u jednom splitskom klubu, koji su zajedno i napustili, no njih dvoje o svemu mudro šute.

Pogledaji ovo Jelena Perčin Celebrity Jelena Perčin zadnjim potezom rasplamsala glasine o vezi s našim glazbenikom: "Moja najdraža ekipa!"

A dok istina konačno ne izađe na vidjelo, u našoj galeriji pogledajte kako se Jelena mijenjala od početka svoje karijere.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus +25 Nives Celzijus Celebrity Nives Celzijus sve je iznenadila outfitom koji nam nikako ne ide uz nju, ali opet je našla način za istaknuti svoje raskošne obline!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek Salma Hayek Salma Hayek - 5 Salma Hayek - 1 +25 Salma Hayek - 2 Nekad i sad Salma Hayek kao od majke rođena: Pohvalila se fotografijama na kojima se gola valja po krevetu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene