Skupio snage

Momčilo Otašević nakon gotovo godinu dana progovorio o razvodu od Jelene Perčin: "Kad se to dogodilo...''

Momčilo Otašević Momčilo Otašević Amir Hamzagic/ATAImages/Pixsell 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Momčilo Otašević In Magazin: Momčilo Otašević - 5 In Magazin: Momčilo Otašević - 4 In Magazin: Momčilo Otašević - 3 Momčilo Otašević - 1 Momčilo Otašević i Ana Uršula Najev Momčilo Otašević Momčilo Otašević - 1 Momčilo Otašević - 3 Momčilo Otašević i Konstantin Haag +20 Momčilo Otašević Galerija

Momčilo Otašević progovorio je o razvodu od Jelene Perčin i priznao je da mu ispočetka nije bilo lako.

Crnogorski glumac Momčilo Otašević (33), kojeg gledamo u hit-seriji "Kumovi" kao Janka Gotovca, progovorio je o razvodu od kolegice Jelene Perčin (42).

Njih dvoje bili su u braku pet godina i zajedno imaju dvoje djece, kćer Mašu (5) i sina Jakšu (3), a vijest o razvodu potvrdili su u siječnju.

Momčilo je sada priznao da su mu djeca, prijatelji i posao pomogli da se sabere nakon razvoda i da mu ispočetka nije bilo lako.

"Kad se to dogodilo, prvo sam pomislio da je smak svijeta. Međutim, kad sam razmislio, shvatio sam da je možda tako i bolje i tražio najbolje rješenje za djecu i po tome se ravnao. Nisam imao puno vremena za očajavanje. Danas se trudim misliti pozitivno i organizirati se što bolje mogu u novonastaloj situaciji. Teško je, promjena je ogromna, a djeca su sad na prvom mjestu", kazao je glumac za srpsku Gloriju.

Otkrio je da s djecom provodi koliko god mu to dopuštaju njegov natrpani raspored i druge okolnosti. Momčilo uz ulogu Janka u seriji "Kumovi", glumi i u predstavama i filmovima.

"Najveće zadovoljstvo predstavlja mi boravak na Cetinju kod roditelja i na moru. Tamo sam shvatio koliko Maša ima energije i često se pitao koliko može trčati i skakati. Moja mama Nada i tata Duško kažu mi da je ista ja, da sam i sam bio takav, ako ne i gori. Trudim se njegovati njezinu radoznalost i hiperaktivnost, najmanje dva puta tjedno idemo skakati na trampolinu ili na penjanje. Stalno smo aktivni, ako nemamo drugi izbor, odemo se igrati u park. U autu držim rekete za tenis, stolni tenis i badminton, i najmanje tri lopte jer nikad ne znam koja igra će im pasti na pamet", ispričao je.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Momcilo Otasevic (@olicmom)

Dodao je i da jedva čeka zimu jer ove godine planira naučiti kćer skijati.

"Obožavam skijanje i mogu reći da sam u tome baš dobar. Sigurniji sam na snijegu nego u glumi, u kojoj uvijek postoji mogućnost da napravim nešto pogrešno, dok mi se na skijama to još nije dogodilo", priznao je glumac.

Podsjetimo, Momčilo Otašević i Jelena Perčin zbližili su se na setu serije "Zora dubrovačka" 2013. godine, a prijateljstvo je preraslo u ljubav kada su zajedno snimali seriju "Kud puklo da puklo" 2016. godine. Vjenčali su se u tajnosti 2018. godine, a intimna ceremonija održala se u njegovoj rodnoj Crnoj Gori. Iste godine dobili su kćerkicu Mašu, a krajem studenog 2020. rodio im se i sin Jakša. Jelena je početkom godine medijima potvrdila da se razvode, a Momčilo se dosad o toj temi nije htio oglašavati.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Vanna i Andrija Vrdoljak sa sinom Lukom Vanna i Andrija Vrdoljak sa sinom Lukom i kćeri Janom Vanna i Andrija Vrdoljak sa sinom Lukom i kćeri Janom Vanna i Andrija Vrdoljak sa sinom Lukom i kćeri Janom +19 Vanna u šetnji s unučicom - 1 Celebrity Pogledajte kako izgleda sin pjevačice Vanne, dugo se nije pojavio u javnosti, a ove je godine postao otac!

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Ante i Monika Budimir Ante i Monika Budimir - 1 Ante i Monika Budimir - 3 Ante i Monika Budimir - 2 +16 Ante i Monika Budimir - 4 Celebrity Antu Budimira i suprugu Moniku spojila je tužna sudbina, a ove godine imali su razloga za slavlje!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene