Njegova najveća podrška

Antu Budimira i suprugu Moniku spojila je tužna sudbina, a ove godine imali su razloga za slavlje!

Ante i Monika Budimir Ante i Monika Budimir Instagram 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Ante i Monika Budimir Ante i Monika Budimir - 1 Ante i Monika Budimir - 3 Ante i Monika Budimir - 2 Ante i Monika Budimir - 4 Monika Budimir Ante Budimir Ante Budimir Ante Budimir Ante Budimir +10 Ante Budimir Galerija

Ante Budimir sa suprugom Monikom u braku je četiri godine i zajedno imaju trojicu sinova.

Junak utakmice Hrvatska - Armenija, nogometaš Ante Budimir, samozatajan je kada je riječ o njegovu privatnom životu.

O obitelji rijetko govori, no poznato je da je sa suprugom Monikom u sretnom braku od 2019. godine i da zajedno imaju trojicu sinova, a najmlađi je rođen ove godine.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ante Budimir (@budimir__ante)

Ante na društvenim mrežama obilježava posebne obiteljske trenutke pa je tako podijelio i nekoliko fotografija sa svojeg vjenčanja.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ante Budimir (@budimir__ante)

Poznato je i da je naš reprezentativac skroman i religiozan.

Jednom je prilikom otkrio i kako je upoznao suprugu Moniku, o kojoj se također ne zna puno.

"Upoznali smo se u Velikoj Gorici. I ona je izbjeglica, ona je iz Vukovara", kazao je za 24 sata Budimir, koji je također izbjeglica iz Žepča.

Monika je Anti velika podrška, u što smo se mogli uvjeriti tijekom zadnjeg Svjetskog prvenstva, kada ga je sa sinovima bodrila na utakmicama.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Vanna i Andrija Vrdoljak sa sinom Lukom Vanna i Andrija Vrdoljak sa sinom Lukom i kćeri Janom Vanna i Andrija Vrdoljak sa sinom Lukom i kćeri Janom Vanna i Andrija Vrdoljak sa sinom Lukom i kćeri Janom +19 Vanna u šetnji s unučicom - 1 Celebrity Pogledajte kako izgleda sin pjevačice Vanne, dugo se nije pojavio u javnosti, a ove je godine postao otac!

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Adam Sandler s obitelji - 8 Adam Sandler s obitelji - 5 Adam Sandler s obitelji - 6 Adam Sandler s obitelji - 7 +22 Adam Sandler s obitelji - 3 Celebrity Pogledajte kako izgledaju žena i kćeri jednog od najbogatijih glumaca na svijetu, ne pokazuje ih često, a supruga se zbog njega čak i preobratila!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene