preslatki trenuci!

Naš reprezentativac Ante Budimir prije utakmice s Marokom zabavljao se sa sinovima, a jedan je već krenuo njegovim stopama

Ante Budimir sa sinovima Ante Budimir sa sinovima Goran Stanzl/Pixsell 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Ante Budimir sa sinovima - 1 Ante Budimir sa sinovima - 2 Ante Budimir sa sinovima - 3 Ante Budimir sa sinovima - 4 Ante Budimir sa sinovima - 5 Ante Budimir sa sinovima - 6 Ante Budimir sa sinovima - 7 Ante Budimir sa sinovima - 8 Monika Budimir Ante i Monika Budimir - 1 +4 Ante i Monika Budimir - 2 Galerija

Ante Budimir snimljen je sa svojom dvojicom sinova ispred hotela u Dohi uoči utakmice Hrvatske i Maroka

Vatreni danas igraju zadnju utakmicu na Svjetskom prvenstvu u Katru, a s reprezentacijom Maroka borit će se za srebrenu medalju.

Uoči utakmice naš reprezentativac Ante Budimir proveo je malo vremena sa svojim sinčićima, a fotografi su ih ulovili dok su se zabavljali ispred hotela Hilton Doha u kojem je smještena hrvatska reprezentacija.

Mlađeg sina Iliju Ante nije ispuštao iz naručja, dok je stariji Toma cijelo vrijeme naganjao loptu i čini se da je već krenuo tatinim stopama.

Ante je sinove dobio sa samozatajnom suprugom Monikom, koja ga vjerno bodri s tribina na Svjetskom prvenstvu, a fotografi su je snimili na utakmici Hrvatske i Argentine.

Ante i Monika u braku su od 2019. godine, a je on na svojem profilu na Instagramu pokazao djelić čarobne atmosfere s njihova vjenčanja.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ante Budimir (@budimir__ante)

O Moniki se ne zna puno, no Ante je jednom prilikom otkrio kako su se upoznali.

"Upoznali smo se u Velikoj Gorici. I ona je izbjeglica, ona je iz Vukovarka", kazao je za 24 sata Budimir koji je također izbjeglica iz Žepča.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan, Tonči i Hana Huljić Tonči i Hana Huljić Vjekoslava Huljić Hana, Tonči i Ivan Huljić +28 Hana Huljić Celebrity Hana Huljić u rijetkom izlasku, za koji je imala poseban povod, u mini haljini pokazala vitke noge  

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Margot Robbie s mamom - 1 Margot Robbie s mamom - 2 Margot Robbie s mamom - 3 Margot Robbie +10 Margot Robbie - 8 Celebrity Najljepšu ženu svijeta zamalo je zasjenila njezina majka, no zbog nikad oskudnije haljine ipak je ona bila u centru pažnje!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene