vidi se na koga je!

Najljepšu ženu svijeta zamalo je zasjenila njezina majka, no zbog nikad oskudnije haljine ipak je ona bila u centru pažnje!

Margot Robbie s mamom - 4 Margot Robbie s mamom - 4 Profimedia 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Margot Robbie s mamom - 1 Margot Robbie s mamom - 2 Margot Robbie s mamom - 3 Margot Robbie Margot Robbie - 8 Margot Robbie - 2 Margot Robbie - 1 Margot Robbie - 3 Margot Robbie - 2 Margot Robbie +4 Margot Robbie (Foto: AFP) Galerija

Margot Robbie pojavila se na premijeru filma "Babylon" u haljini koja otkriva puno kože, a sa sobom je povela mamu.

Nakon što je treći put proglašena najljepšom na svijetu, glumica Margot Robbie iznenadila je nikad golišavijim izdanjem za premijeru iščekivanog filmskog spektakla "Babylon".

Pogledaj i ovo Margot Robbie - 1 Pogađate li o kome je riječ? Fatalna plavuša godinama je sinonim za ljepotu, za najljepšu na svijetu izabrana je već četvrti put!

Margot je za tu prigodu odabrala crnu mini haljinu s prorezom koji otkriva trbuh u kojoj je pokazala svoju zanosnu figuru.

Pratnju joj je pravila njezina majka Sarie Kessler koja je također zadivila sve prisutne i sada je jasno od koga je Margot naslijedila ljepotu. Ponosna mama pozirala je s kćeri nasmiješena od uha do uha, a zajedno su bile pravi mamac za poglede.

Margot u filmu "Babylon" ima glavnu žensku ulogu, a uletjela je kao zamjena Emmi Stone. U filmu glumi i Brad Pitt, s kojim je Margot glumila i u Tarantinovom hitu "Bilo jednom… u Hollywoodu".


S nestrpljenjem se iščekuje i film u kojem će Margot utjeloviti omiljenu Barbie lutku, a uloga Kena pripala je Ryanu Goslingu.

Što se tiče njezina ljubavnog života, Margot je od 2016. godine u braku s producentom Thomasom Ackerleyom, no par se rijetko skupa pojavljuje u javnosti i vješto čuvaju svoju privatnost.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović - 2 Kolinda Grabar-Kitarović - 3 Kolinda Grabar-Kitarović - 4 Kolinda Grabar-Kitarović - 5 +30 Kolinda Grabar-Kitarović - 6 Celebrity Nikad vitkija Kolinda na modnom događaju u Katru pozirala poput modela i potpuno raspametila obožavatelje!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus +25 Nives Celzijus - 1 Celebrity Potpuno gola Nives Celzijus novom fotkom nadmašila samu sebe: "Ajme, majko sveta!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene