Obara s nogu!

Ovu ljepoticu nitko ne može skinuti s trona: Već je treći put zaredom osvojila titulu najljepše na svijetu!

Margot Robbie - 2 Margot Robbie - 2 Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Margot Robbie i Ryan Gosling - 1 Margot Robbie i Ryan Gosling - 2 Margot Robbie i Ryan Gosling - 4 Margot Robbie Margot Robbie - 1 Margot Robbie - 3 Margot Robbie Margot Robbie (Foto: Getty Images) +0 Margot Robbie - 2 Galerija

Najljepšom ženom svijeta opet je proglašena Margot Robbie, a njezinu titulu već treću godinu za redom nijedna ne može skinuti.

Australski časopis za muškarce Maxim Australia svake godine dosad objavio je listu 100 najljepših žena svijeta po njihovu odabiru, a na ovom popisu nađu se i brojne koje ne duguju svoj uspjeh samo ljepoti već i sportu, glazbi ili nekom drugom poslu.

Pogledaj i ovo Margot Robbie - 1 Pogađate li o kome je riječ? Fatalna plavuša godinama je sinonim za ljepotu, za najljepšu na svijetu izabrana je već četvrti put!

Na samom vrhu liste treću godinu za redom našla se glumica Margot Robbie.

Ovu 32-godišnju plavokosu ljepoticu nitko ne može skinuti s trona, a to je bilo teško i djevojci na drugome mjestu. Srebrnu medalju osvojila je nogometašica Sam Kerr, a brončanu bivša tenisačica Ashleigh Barty, koja je ove godine objavila da neće više profesionalno igrati tenis.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MAXIM Australia (@maxim_aus)

Neke poznate dame koje su se osim Margot našle na popisu su i Rebel Wilson i Kylie Minogue, a neke su začudile javnost.

Na popisu najljepših žena svijeta, i to na posljednjem, našla se Danielle Laidley koja je 2020. godine promijenila spol iz muškog u žensko.

A najljepša Margot u svemu ima veliku podršku supruga Toma s kojim se vjenčala 2016. godine i danas su jedan od it holivudskih parova. Upoznali su se na snimanju filma Suite Francaise", a nakon toga su zajedno osnovali i producentsku tvrtku LuckyChap Entertainment koja je zaslužna i za stvaranje filma "I, Tonya" nominiranog za Oscara.

Par se nikada zajedno ne pojavljuje u javnosti, a iako ovu ljepoticu brojni žele te ju spajaju s brojnim holivudskim glumcima ona je ostala vjerna samo njemu.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Afrika Sandra Afrika - 5 Sandra Afrika - 3 Sandra Afrika - 4 +29 Sandra Afrika - 6 Celebrity Atraktivna turbofolk-zvijezda usred emisije pokazala rezultat operacije grudi: ''Malo sam ih povećala i osvježila se''

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Zac Efron - 1 Zac Efron - 3 Zac Efron - 2 Zac Efron +17 Zac Efron Nekad i sad Ogromna transformacija jednog od najzgodnijih glumaca, a čini se da se i oko jedne stvari ipak predomislio!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene