Što se to događa?

Slavna plavuša uhvaćena kako u suzama napušta kuću prijateljice za koju su svi zabrinuti, nije se mogla sabrati!

Margot Robbie Margot Robbie Profimedia 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Margot Robbie Cara Delevingne Cara Delevingne Margot Robbie - 3 Margot Robbie - 1 Margot Robbie (Foto: Profimedia) Charlize Theron, Margot Robbie, Nicole Kidman Margot Robbie (Foto: Profimedia) Margot Robbie (Foto: Profimedia) Margot Robbie (Foto: Profimedia) +7 Brad Pitt, Leonardo DiCaprio i Margot Robbie (Foto: AFP) Galerija

Margot Robbie u suzama je napustila kuću Care Delevingne koja u posljednje vrijeme zabrinjava javnost, ali i prijatelji koje strahuju za nju.

Jedna od omiljenih holivudskih glumica Margot Robbie uznemireno je i u suzama napustila dom svoje bliske prijateljice Care Delevingne, dok se ne smanjuje zabrinutost za zdravlje britanske manekenke nakon što je nedavno šokirala ponašanjem i u javnosti, kao i vlastitim izgledom.

Pogledaj i ovo Margot Robbie - 1 Pogađate li o kome je riječ? Fatalna plavuša godinama je sinonim za ljepotu, za najljepšu na svijetu izabrana je već četvrti put!

32-godišnja Margot viđena je kako se bori savladati emocije i suzdržati suze nakon što je napustila unajmljeni dom u zapadnom Hollywoodu u kojem Cara živi, odakle se uputila u međunarodnu zračnu luku u Los Angelesu. Ranije je snimljena u društva Carine sestre Poppy koja se u posljednje vrijeme ne odvaja od nje i čini se kako brine o njoj, no manekenke nije bilo na vidiku.

Fotografije pogledajte OVDJE.

Margot je rukama skrivala uplakano lice, no detalji o tome što se dogodilo unutar imanja nisu zasad objavljeni. Carina obitelj navodno je jako zabrinuta i razmatraju moguće intervencije, a Margotin posjet mogao bi biti još jedan znak da su joj i prijatelji i obitelj spremni i voljni ponuditi podršku.

Glumica je sa sobom nosila mali kofer i nešto što je izgledalo kao plastična vrećica puna toaletnih potrepština ili lijekova i djelovala je kao da se ne može sabrati.

Cara se inače nije pojavila ni u New Yorku na predstavljanju svoje modne kolekcije u čast preminulom dizajneru Karlu Lagerfeldu, a nije bila prisutna niti na dodjeli nagrada Emmy, gdje se trrebala pojaviti zajedno sa svojim kolegama iz serije "Only Murders in the Building stars".

Nedavno su u javnost procurile njezine uznemirujuće fotografije i snimke iz zračne luke iz koje nije uspjela otputovati, a svjedoci koji su je vidjeli tvrde kako nije mogla kontrolirati pokrete tijela u određenim trenucima, ispadao joj je mobitel iz ruku te je hodala okolo bosa, izgledajući vrlo nervozno i ​​kao da se ne može zaustaviti.

Fotografije pogledajte OVDJE.

Anonimni izvor za Daily Mail je potvrdio da se Cara ukrcala u avion, ali se nakon 45 minuta i iskrcala, no nije poznat točan razlog tome. Izašavši iz aviona pušila je cigarete i djelovala je nervozno cijelo vrijeme. Njezin asistent za to je vrijeme razgovarao s osobljem u zračnoj luci, a na kraju su joj torbe izvadili iz aviona i bile su vraćene u SUV kojim je stigla te je napustila aerodrom.

Margot i Cara dugogodišnje su prijateljice, a glumili su zajedno u filmu "Suicide Squad" iz 2016. godine. Prošlog mjeseca Cara ju je pozvala na proslavu 30. rođendana koji je slavila na jahti kod Formentere u Španjolskoj.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina - 1 Severina - 4 Severina Vučković - 3 +25 Severina Vučković - 1 Celebrity Severina objavila rijetke fotografije sa sinom, svi se slažu oko jednog: "Isti, od osmijeha pa nadalje!"

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Bajamić Maja Bajamić Maja Bajamić Maja Bajamić +7 Maja Bajamić Celebrity Atraktivna Splićanka počastila prizorom kakvim se od nje nitko nije nadao, no čini se da je zbog toga kasnije požalila

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene