pokazala svoju raskoš

Atraktivna Splićanka počastila prizorom kakvim se od nje nitko nije nadao, no čini se da je zbog toga kasnije požalila

Maja Bajamić Maja Bajamić Instagram 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Bajamić Maja Bajamić Maja Bajamić Maja Bajamić Maja Bajamić Maja Bajamić Maja Bajamić Maja Bajamić In Magazin: Maja Bajamić - 1 In Magazin: Maja Bajamić - 2 +1 Maja Bajamić Galerija

Maja Bajamić na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj je u prvom planu njezina bujna pozadina u tangama, a nakon što je zapalila društvenu mrežu, objavu je obrisala.

Splitska pjevačica Maja Bajamić na Instagramu se pohvalila kako uživa u babljem ljetu.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus Vječni misterij Slavne Hrvatice odgovorile su na pitanje - što žene žele? Koliko često moraju govoriti volim te, a koji ulet najviše pali?

Fotografijom koju je objavila iznenadila je svoje pratitelje jer je pozirala u toplesu i tangama, a u prvom planu se našla njezina bujna pozadina.

Prizor je zapalio društvene mreže i fotka je skupila više od četiri tisuća lajkova, dok je komentiranje bilo onemogućeno. No, iz poteza koji je Maja napravila nakon toga može se naslutiti kako je požalila.

Naime, pjevačica je fotografiju odlučila ukloniti s Instagrama, ali je zato možete pogledati u našoj galeriji.

Bajamić je ovog ljeta često dijelila svoje fotke u badićima, a zbog atributa su je pratitelji usporedili s Kim Kardashian i Jeniffer Lopez.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Maja Bajamić (@maja_bajamic)

Atraktivna Maja trenutačno glumi i pjeva u cabaretu Mire Ungara, a pamtimo je po sudjelovanju u showovima Nove TV "Farma" i "Tvoje lice zvuči poznato".

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Alexandra Daddario - 6 Alexandra Daddario - 7 Alexandra Daddario i Andrew Form Alexandra Daddario - 5 +13 Alexandra Daddario i Andrew Form Celebrity Ljepotica za kojom muškarci uzdišu u pratnji 17 godina starijeg supruga istaknula bujne atribute koji su je proslavili!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Dolazak lijesa kraljice Elizabete u Edinburgh Dolazak lijesa kraljice Elizabete u Edinburgh Dolazak lijesa kraljice Elizabete u Edinburgh Dolazak lijesa kraljice Elizabete u Edinburgh +20 Dolazak lijesa kraljice Elizabete u Edinburgh - 3 Celebrity Novi kralj rastužio prizorom za vrijeme bdjenja nad lijesom svoje majke, kraljevski fanovi uočili su ono očito

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene