Imala je i razlog za slavlje

Ljepotica za kojom muškarci uzdišu u pratnji 17 godina starijeg supruga istaknula bujne atribute koji su je proslavili!

Alexandra Daddario Alexandra Daddario Instagram 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Alexandra Daddario - 6 Alexandra Daddario - 7 Alexandra Daddario i Andrew Form Alexandra Daddario - 5 Alexandra Daddario i Andrew Form Alexandra Daddario - 3 Emmy 2022, Bijeli lotus Alexandra Daddario - 1 Alexandra Daddario (Foto: Profimedia) - 1 Alexandra Daddario (Foto: Profimedia) - 3 +7 Alexandra Daddario (Foto: Profimedia) - 2 Galerija

Alexandra Daddario pojavila se na dodjeli nagrada Emmy u društvu supruga Andrewa Forma, a nosila je haljinu u kojoj je istaknula svoje bujne grudi.

Glumica Alexandra Daddario (36) na ovogodišnjoj dodjeli nagrada Emmy imala je razlog za slavlje.

Pogledaj i ovo Matthew Perry Neki su bili na rubu suza Pogledajte najemotivniji trenutak s dodjele Emmyja, evo kako su se kolege oprostile od Matthewa Perryja: "Nisam bio spreman za ovo"

Serija "Bijeli lotus", u kojoj je ostvarila jednu od glavnih uloga, proglašena je najboljom u kategoriji mini-serija.

Alexandra se na dodjeli pojavila u glamuroznoj haljini boje kože s jednim otkrivenim ramenom, u kojoj je istaknula svoje bujne grudi, a pokazala je i novu frizuru. Za zabavu nakon dodjele presvukla se u crno odijelo, a izgledalo je kao da ispod sakoa ne nosi ništa.

Na dodjelu je stigla u pratnji supruga, producenta Andrewa Forma, koji je od nje stariji 17 godina. Par je vezu potvrdio u svibnju 2021. godine, a zaručili su se u prosincu te su u lipnju ove godine stali pred oltar.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli alexandra daddario (@alexandradaddario)

Alexandra je svoju glumačku karijeru započela u seriji "Sva moja djeca", a ulogom u filmu "Spasilačka služba" zaludila je muškarce. Ostvarila je i upečatljivu ulogu u filmu katastrofe "San Andreas", u kojem je glumila kćer Dwayneu Johnsonu.

Hollywoodom su kružile i glasine da će upravo ona biti sljedeća Bondova djevojka i tako ostvariti ulogu koju mnoge glumice priželjkuju.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle Meghan Markle Meghan Markle - 18 Meghan Markle - 10 +22 Kate Middleton, princ William, princ Harry, Meghan Markle - 1 Celebrity Kamere ulovile Meghan Markle u jednoj poprilično neugodnoj situaciji, ovo je teško i gledati!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Dolazak lijesa kraljice Elizabete u Edinburgh Dolazak lijesa kraljice Elizabete u Edinburgh Dolazak lijesa kraljice Elizabete u Edinburgh Dolazak lijesa kraljice Elizabete u Edinburgh +20 Dolazak lijesa kraljice Elizabete u Edinburgh - 3 Celebrity Novi kralj rastužio prizorom za vrijeme bdjenja nad lijesom svoje majke, kraljevski fanovi uočili su ono očito

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene