Prave ljepotice

Pogledajte kako izgledaju žena i kćeri jednog od najbogatijih glumaca na svijetu, ne pokazuje ih često, a supruga se zbog njega čak i preobratila!

Adam Sandler - 2 Adam Sandler - 2 Profimedia 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Adam Sandler s obitelji - 8 Adam Sandler s obitelji - 5 Adam Sandler s obitelji - 6 Adam Sandler s obitelji - 7 Adam Sandler s obitelji - 3 Adam Sandler s obitelji - 10 Adam Sandler s obitelji - 2 Adam Sandler s obitelji - 1 Adam Sandler s obitelji - 9 Adam Sandler s obitelji - 4 +16 Adam Sandler - 1 Galerija

Adam Sandler u javnosti rijetko pokazuje svoju suprugu i kćeri, ali sada su sve tri s njim prisustvovale premijeri novog filma, a mnogi su oduševljeni ljepoticama koje glumac inače ne voli previše isticati.

Holivudski glumac Adam Sandler u javnosti se rijetko pojavljuje na crvenom tepihu sa svojom suprugom Jackie Sandler i rijetki znaju kako ona izgleda, ali ovog puta učinili su iznimku te su im se pridružile i njihove kćeri.

Na premijeri novog animiranog filma ''Leo'', Adam se pojavio s lijepom 49-godišnjom Jackie te 17-godišnjom Sadie i 15-godišnjom Sunny.

Predivne žene ponosno su pozirale pored svog supruga i oca, a on je bio još ponosniji što se može pohvaliti ovakvim ljepoticama u obitelji.

Zanimljivo je što su u novom filmu i supruga i kćeri također dale svoj glas, a Adam sreću što kćeri idu njegovim putem nije skrivao.

Iako nema velike glumačke uloge po kojima je prepoznatljiva, starija kći Sadie glumila je već u nekoliko tatinih filmova. Debitirala je u ''Zohan je zakon!'' iz 2008. godine. Zatim se pojavila kao najslađa srednjovjekovna djevojka svih vremena u ''Pričama za laku noć'' iz 2008. i bila je Tardiova kći u ''Odraslima''. U hit-komediji ''Moja lažna žena'' iz 2011. glumila je s Jennifer Aniston, a iste godine glumila je i u filmu ''Ludi blizanci''.

Mlađa Sunny također se može pohvaliti s nekoliko uloga u filmovima ''Odrasli'', ''Jack and Jill'' i u filmu ''Pixsels''.

A kako izgledaju, pogledajte u našoj galeriji.

Inače, romansa Adama i Jackie krenula je na snimanju na kojem su se zaljubili, a 2003. godine vjenčali su se u Malibuu na imanju Davea Clarka.

Zanimljivo je da se Jackie zbog Adama preobratila i postala Židovka. Par se upoznao 1999. godine, kada je Jackie bila mlada i nepoznata glumica, no dobila je priliku glumiti s njim u filmu "Tata od formata". Prije udaje za njega bila je i manekenka, ali od svoje moguće svjetske karijere odustala je zbog ljubavi prema Adamu.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Kaos na koncertu Raste u Zagrebu Koncert Raste u Zagrebu Koncert Raste u Zagrebu Stefan Đurić Rasta +11 Stefan Đurić Rasta Celebrity Kaos ispred zagrebačkog kluba zbog koncerta srpskog repera: "Djeca su razočarano plakala, hrpa klinaca je bila očajna"

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Lara Demarin Lara Demarin Lara Demarin Lara Demarin +16 Lara Demarin Clubzone Pjevačica napustila Matiju Cveka i oglasila se o novom početku: "Pamtit ću ovih šest godina, tu i tamo možda pustiti još koju suzu"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene