osvojio dodatne simpatije

Brižan potez holivudske zvijezde oduševio je javnost, zaustavio je sve kako bi pomogao obožavatelju u nevolji!

Adam Sandler Adam Sandler Profimedia 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Adam Sandler - 3 Jennifer Aniston i Adam Sandler - 1 Adam Sandler - 5 Jennifer Aniston i Adam Sandler - 2 Adam i Jackie Sandler - 3 Adam i Jackie Sandler - 1 Adam i Jackie Sandler - 2 Adam Sandler s kćerima Sadie i Sunny - 1 Adam Sandler s kćerima Sadie i Sunny - 2 Adam Sandler s kćerima Sadie i Sunny - 3 +7 Adam Sandler s kćerima Sadie i Sunny - 4 Galerija

Adam Sandler prekinuo je na trenutak svoj nastup u Kaliforniji jer je primijetio kako jednom obožavatelju u publici treba pomoć.

Holivudski glumac i komičar Adam Sandler tijekom svoje turneje "I Missed You" u San Joseu napravio je gestu zbog koje je još više prikupio simpatija kod svojih obožavatelja.

Naime, prekinuo je nastup kada je primijetio da jednom od fanova iz publike treba medicinska pomoć. Učinio je sve kako bi oslobodio put do njega da liječnici što brže dođu.

Jedan od obožavatelja cijelu situaciju objavio je na svom Tik Tok profilu.

"Hej, dolazi bolničar? Dobro, dolazi bolničar. U redu, u redu, idemo. Ovamo momci, tamo dolje s lijeve strane. Idemo. U redu, idemo tamo svi", govorio je Adam.

@electrictj Adam Sandler handling a medic situation at the show tonight is exactly how it is done! #adamsandler #adamsandlertiktok #comedy #sweet #medic #adamsandler #sandman ♬ original sound - jessodea3

 "Sve bi trebalo biti u redu. Bez brige, volim te. Bit će to samo nekoliko minuta, ljudi. Uzmimo nekoliko sekundi i pustimo ove dečke da se koncentriraju. Volimo vas. Pričekajte trenutak!" dodao je glumac.

Zatim se izravno obratio obožavatelju.

"Osjećaj se bolje! Svi ti želimo oporavak, mladiću. Oprosti zbog toga, to je strašno", a potom je rekao publici: "Idemo zapljeskati za tog tipa. Nadamo se da se osjeća bolje", pa nastavio s nastupom.

Nastup je pauziran desetak minuta, a prema natpisima stranih medija- muškarac kojem su pomogli liječnici je dehidrirao, no sada se osjeća bolje.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena i Aleksandra Prijović - 2 Lepa Brena i Aleksandra Prijović - 4 Lepa Brena i Aleksandra Prijović - 5 Lepa Brena i Aleksandra Prijović - 1 +25 Senidah i Lepa Brena - 2 Celebrity Lepa Brena objavom na Instagramu pokazala što zbilja misli o Aleksandri Prijović: "Svaka čast za ovu ljubav i poštovanje!"

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Bekuta - 2 Ana Bekuta Ana Bekuta - 2 Ana Bekuta - 3 +15 Ana Bekuta - 2 Zanimljivosti Jedna od najvećih zvijezda regije pohvalila se razlogom za slavlje u svojoj obitelji: ''Zlato moje, proljeće svih mojih jeseni i zima''

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene