Pogađate čija je kći?

Tata joj je jedan od najpopularnijih svjetskih glumaca, a čim je vidite, trebalo bi vam biti jasno tko je ona!

Adam Sandler s kćerima Sadie i Sunny - 6 Adam Sandler s kćerima Sadie i Sunny - 6 Profimedia 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Adam Sandler sa suprugom i kćeri Adam Sandler s kćerima Sadie i Sunny - 4 Adam Sandler s kćerima Sadie i Sunny - 1 Adam Sandler s kćerima Sadie i Sunny - 2 Adam Sandler s kćerima Sadie i Sunny - 3 Adam Sandler s kćerima Sadie i Sunny - 5 Adam i Jackie Sandler - 3 Adam Sandler - 2 Adam Sandler - 1 Adam Sandler - 3 +6 Adam Sandler - 5 Galerija

Ova crnokosa ljepotica kći je poznatog holivudskog glumca, a izgledom neodoljivo podsjeća na njega. Znate li o kome je riječ?

Njezin otac jedan je od najuspješnijih komičara Hollywooda u posljednjih 40 godina. Budući da i sam proizvodi mnogo vlastitog materijala, u nekoliko svojih filmova uključio je i nju, a dosad se pojavila u 20 tatinih najvećih hitova, ponekad i u nenavedenim ulogama.

Pogledaj i ovo You Are So Not Invited To My Bat Mitzvah teen dramska komedija Film koji će biti potpuni hit tinejdžerima, ali je iznimno šarmantan za pogledati i ako ste malo stariji

Zahvaljujući slavnom ocu, u više navrata družila se s njegovim prijateljicama Jennifer Aniston i Drew Barrymore.

Njezina je majka također poznata, nekada je bila model i glumica, a sada je ponekad gost crvenih tepiha uz njezina oca.

Ali izgledom neodoljivo podsjeća na svog oca. Možete li pogoditi tko je ona?

16-godišnja Sadie Sandler kći je Adama Sandlera i bivše manekenke Jackie Sandler.

Iako se o njoj puno ne piše, Sadie je zapravo dobro poznato lice američkim medijima i javnosti, a protekla dva tjedna bila je i na dva događanja sa svojim ocem te ukrala svu pozornost fotografa.

Prvo je bila u Parizu zbog projekcije Adamova novog filma ''Slučajni detektivi 2''. Zatim je u nedjelju Sadie viđena na pozornici dok je njezin otac bio počašćen 24. godišnjom nagradom Mark Twain za američki humor u Kennedy Centeru u Washingtonu, D.C.

A iako nema velike glumačke uloge po kojima je prepoznatljiva, Sadie je glumila u već nekoliko tatinih filmova. Debitirala je u ''Zohan je zakon!'' iz 2008. godine. Zatim se pojavila kao najslađa srednjovjekovna djevojka svih vremena u ''Pričama za laku noć'' iz 2008. i bila je Tardiova kći u ''Odraslima''.

U hit-komediji ''Moja lažna žena'' iz 2011. glumila je s Jennifer Aniston, a iste godine glumila je i u filmu ''Ludi blizanci''.

U godinama kasnije nastavila je nizati sporedne uloge, a u filmu ''Leo'' iz 2023. jednom će liku dati svoj glas.

Pogledavši njezino iskustvo, ta djevojka mogla bi se nazvati već uspješnom glumicom, ali čini se da njezino srce za slavom toliko i ne pati.

Osim Sadie, Adam i njegova supruga imaju i 14-godišnju Sunny Madeline. Njihova romansa započela je na snimanju na kojem su se zaljubili, a 2003. godine vjenčali su se u Malibuu na imanju Davea Clarka. Jackie se zbog Adama preobratila i postala Židovka i danas su sretni roditelji. Par se upoznao 1999. godine, kada je Jackie bila mlada i nepoznata glumica, no dobila je priliku glumiti s njim u filmu "Tata od formata".

Adam je nekoliko puta zbog svojih filmova osvajao i bio nominiran za Zlatnu malinu, nagradu koja se dodjeljuje za najgora filmska ostvarenja. Filmski kritičari nisu mu baš naklonjeni, a i javnost je znala biti oštra prema njemu zbog filmova poput "Ludi blizanci". u kojem je igrao blizance, brata i sestru. Nazivali su njegove komedije glupima i bezveznima. No nizao je i uspjehe, pa se vrijednost njegove imovine procjenjuje na 420 milijuna dolara i jedan je od 20 najbogatijih glumaca na svijetu.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Tina Katanić i Neven Ciganović - 2 Tina Katanić i Neven Ciganović - 1 Tina Katanić Tina Katanić - 4 +25 Tina Katanić - 3 Celebrity Tina Katanić pokazala svu raskoš bujnog dekoltea u rijetkom javnom izlasku, a pozirala je u zanimljivom i dragom joj društvu

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Kotromanić Borna Kotromanić - 1 Borna Kotromanić - 2 Borna Kotromanić - 1 +23 Borna Kotromanić - 2 Celebrity Pogledajte haljinu zbog koje su sve oči bile uprte u jednu od najbogatijih Hrvatica, zbog manjka materijala ne bi je svatko nosio!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene