Najnovije fotografije!

Jednog od najbogatijih glumaca jedva su prepoznali na ulici! Ovakvog ga znamo iz filmova, a sad je tu gusta brada, dok su bore i umor vidljivi

Adam i Jackie Sandler (Foto: Getty) Adam i Jackie Sandler (Foto: Getty) Getty 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Adam i Jackie Sandler (Foto: Getty) Adam Sandler (Foto: Profimedia) +0 Adam Sandler (Foto: Profimedia) Galerija

Adam Sandler slobodno vrijeme najčešće provodi sa svojom obitelji, a fotografi su ga ovoga tjedna nakon dugo vremena uhvatili u šetnji New Yorkom.

Komičara Adama Sandlera (54) jedva su prepoznali na ulici dok je s obitelji šetao New Yorkom nakon košarke koju je zaigrao s prijateljima. Na sebi je imao ležernu kombinaciju, a lice je sakrio iza zaštitne maske, no kad ju je skinuo također ga nije bilo jednostavno primijetiti zbog guste brade, kose, a i pokoje bore. Uz njega je šetala i supruga Jackie, također u sporskoj kombinaciji, te njihove dvije kćeri.

Pogledaj i ovo You Are So Not Invited To My Bat Mitzvah teen dramska komedija Film koji će biti potpuni hit tinejdžerima, ali je iznimno šarmantan za pogledati i ako ste malo stariji

Glumac inače ni tijekom pandemije ne gubi vrijeme, a prošle je godine s Netflixom potpisao ugovore za čak 11 novih filmova i jedan stand-up. Njegovi obožavatelji pisali su posljednjih mjeseci na društvenim mrežama kako je očito da je tijekom karantene Sandler nakupio koju kilu viška, no slavnog glumca to nimalo ne brine. Obožava igrati košarku, a dok ne radi najčešće je sa svojom obitelji.

Suprugu Jackie Adam je upoznao 1998. godine na setu filma te su se vjenčali pet godina kasnije u Malibuu na imanju Davea Clarka.

Iako ga publika voli, Sandler je nekoliko puta zbog svojih filmova osvajao i bio nominiran za Zlatnu malinu, nagradu koja se dodjeljuje za najgora filmska ostvarenja. Filmski kritičari mu nisu baš naklonjeni. Nazivali su njegove komedije glupim i bezveznim. No nizao je i uspjehe, pa se vrijednost njegove imovine procjenjuje na 420 milijuna dolara i jedan je od 20 najbogatijih glumaca na svijetu.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Jessica Ledon, David Guetta (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) +12 David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Celebrity Njoj je 28, njemu 53, ali prezgodan su par: Navodno je presudila njegovom braku, a on izgleda bolje nego ikad otkako je s njom!

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Boris Rogoznica - 2 Celebrity Boris Rogoznica iznenadio odabirom nove karijere nakon razvoda, a profil na društvenoj mreži očistio je od starih objava

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene