samozatajni luka

Pogledajte kako izgleda sin pjevačice Vanne, dugo se nije pojavio u javnosti, a ove je godine postao otac!

Vanna Vanna Željko Puhovski/Cropix 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Vanna i Andrija Vrdoljak sa sinom Lukom Vanna i Andrija Vrdoljak sa sinom Lukom i kćeri Janom Vanna i Andrija Vrdoljak sa sinom Lukom i kćeri Janom Vanna i Andrija Vrdoljak sa sinom Lukom i kćeri Janom Vanna u šetnji s unučicom - 1 Vanna u šetnji s unučicom - 2 Ivana Vrdoljak Vanna i Andrija Vrdoljak - 2 Vanna i kćer Jana - 2 Vanna i Andrija Vrdoljak - 1 Vanna i Andrija Vrdoljak - 2 +13 Vanna i Andrija Vrdoljak - 3 Galerija

Luka Vrdoljak zadnji je put snimljen u javnosti 2019. godine, a ovog su se ljeta njegovi roditelji pohvalili da je dobio dijete.

Pjevačica Ivana Vrdoljak Vanna sa suprugom Andrijom Vrdoljakom ima dvoje djece, 22-godišnju kćer Janu i 26-godišnjeg sina Luku.

I dok se kći pjevačice povremeno pojavljuje u javnosti, Vannina sina nismo imali prilike vidjeti od 2019. godine, kada je s roditeljima i sestrom bio na premijeri filma "General" na Pulskom filmskom festivalu.

Luka je ove godine postao otac, a sretnu vijest potvrdili su ponosni baka i djed.

"Da, istina je. Naš sin Luka postao je otac i jako smo sretni zbog toga", rekao je u srpnju Andrija za Story. Otkrio je i da su dobili unuku, no ime djevojčice ostalo je nepoznanica.
Baku Vannu fotografi su nedavno snimili i u šetnji s unukom, a fotografije pogledajte u našoj galeriji.

Nije poznato tko je mama djevojčice, a o samozatajnom Luki zna se još da je studirao povijest i kroatistiku.

Inače, Vanna i Andrija u sretnom su braku od 1998. godine. Njemu je ovo drugi brak, a iz prvog ima još i kćer Doru, koja mu je prije nekoliko godina rodila prvo unuče.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Alen Vitasović Alen Vitasović Alen Vitasović Alen Vitasović +25 Alen Vitasović Celebrity Alen Vitasović objavio vijest koja je rastužila njegove obožavatelje: "Pun mi je klinac držati taj mikrofon i derati se po cijele noći u društvu pijanih..."

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Posljednji ispraćaj Žarka Lauševića Posljednji ispraćaj Žarka Lauševića Posljednji ispraćaj Žarka Lauševića - 7 Posljednji ispraćaj Žarka Lauševića - 13 +27 Posljednji ispraćaj Žarka Lauševića - 1 Zanimljivosti Dirljiva simbolika krije se iza detalja kojim su kolege odali počast glumačkoj legendi Žarku Lauševiću, evo što su svi nosili na sprovodu

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene