"Guza savršena!''

Nives Celzijus sve je iznenadila outfitom koji nam nikako ne ide uz nju, ali opet je našla način za istaknuti svoje raskošne obline!

Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 2 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 2 +19 Nives Celzijus - 3 Galerija

Nives Celzijus provela je dan u šetnji s prijateljima kroz prirodu, a za tu prigodu odjenula je trenirku.

Nives Celzijus navikli smo gledati u elegantnim izdanjima ili samo u badiću, međutim sada je sve iznenadila pozirajući u sportskom outfitu.

Objavila je par fotografija na kojima pozira u prirodi, a na sebi je imala crnu sportsku trenirku, bijele tenisice i šiltericu na glavi.

Nives u trenirci vam je:

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

U prvom planu bila je njezina bujna stražnjica, a zatim je naglasila i svoje istrenirane noge.

"Nova ja", poručila je u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

"Top", komentirao je Dalibor Petko, a nadovezala se i Žanamari Perčić "Top trenirka".

"Mačko", "Šta moja beba radi sad", "Super", "Prezgodna", "Vau ljepotica", "Guza savršena", samo su neki od komentara.

Ovog tjedna Nives se na društvenim mrežama požalila pratiteljima na visoke račune koje je dobila za struju.

"Procijenili su da ćemo u prvom mjesecu imati potrošnju u stanu od 117 kvadrata - 286 eura. U drugom mjesecu koji ipak ima nešto manje dana - 254 eura. U trećem mjesecu 263 eura, a u četvrtom mjesecu su odlučili biti blagonakloni i počastiti nas samo sa 188 eura", rekla je Nives pa se na kraju videa obratila pratiteljima s pitanjem: "Je li itko od vas imao ovakva iznenađenja?", pitala je. 

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek Salma Hayek Salma Hayek - 5 Salma Hayek - 1 +25 Salma Hayek - 2 Nekad i sad Salma Hayek kao od majke rođena: Pohvalila se fotografijama na kojima se gola valja po krevetu!

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Anamarija Asanović s mamom Katarinom Anamarija Asanović s mamom Katarinom Anamarija i Antonijo Asanović s mamom Katarinom Aljoša, Anamarija i Katarina Asanović +30 Anamarija Asanović Celebrity Anamarija Asanović objavila je fotografiju s mamom, koju rijetko viđamo, a o braku njezinih roditelja već godinama kruže nagađanja!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene