nakon svega...

Harry i Meghan mogli bi biti od velike pomoći kraljevskoj obitelji u ovim teškim trenucima, hoće li napraviti taj potez?

Princ Harry i Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i Meghan Markle Princ Harry - 2 Princ Harry i Meghan Markle Meghan Markle i princ Harry - 1 Princ Harry i Meghan Markle - 7 Princ Harry i Meghan Markle - 5 Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle i princ Harry Princ Harry i Meghan Markle Meghan Markle i princ Harry +19 Meghan Markle i princ Harry - 1 Galerija

Princ Harry i Meghan Markle su najiskusniji mlađi članovi kraljevske obitelji kada je riječ o javnim angažmanima i sada bi im dobro došla njihova pomoć.

Britansku kraljevsku obitelj ovih su dana zahvatili brojni problemi, zbog kojih pate i njihove kraljevske dužnosti.

Kralj Charles otkazao je javne angažmane nakon što je objavljeno da boluje od raka, a princeza od Walesa Kate Middleton još će se neko vrijeme oporavljati od operacije abdomena na kojoj je bila, zbog čega se odgađa i njezin povratak dužnostima.

Pogledaji ovo Sablasni lik na krunidbi kralja Charlesa Zanimljivosti Društvenim mrežama širi se jeziva snimka s krunidbe kralja Charlesa, evo zašto baš sad opet izaziva nelagodu kod svih!

Zbog toga je većina kraljevskih obaveza spala na leđa kraljice Camille i princa Williama, koji usto mora voditi brigu i o djeci, dok se njegova supruga oporavlja. Također, dio obaveza preuzet će princeza Anne, princ Edward i vojvotkinja od Edinburgha, piše Daily Mail.

Prije se predlagalo da princeze Beatrice i Eugene uskoče umjesto kralja, kada on nije u mogućnosti, no zbog malog brojna angažmana koje su dosad imale, strahuje se da bi njihova uključenost mogla narušiti odnos kraljevske obitelji s javnosti.

Pogledaji ovo Princ William - 1 Celebrity Princ William vratio se na dužnost, unatoč lošim vijestima o Charlesu morao je odraditi jednu važnu ceremoniju

Također, ne može pomoći ni njihov otac, odnosno kraljev brat princ Andrew, koji je morao odstupiti s dužnosti.

Čak ni unuka kraljice Elizabete Zara Tindall i njezin suprug Mike, koji su među popularnijim članovima obitelji, nemaju vremena za obavljanje kraljevskih dužnosti, jer su zauzeti vlastiti poslovnim pothvatima.

Zbog toga se nameće pitanje tko bi mogao uskočiti pomoći kraljevskoj obitelji s nagomilanim obavezama, da usto ima i dovoljno iskustva s javnim angažmanima, a najlogičniji odabir bi pritom bili princ Harry i njegova supruga Meghan Markle, navodi Daily Mail.

Pogledaji ovo Princ Harry - 1 Celebrity Harry je za susret s kraljem imao manje od sat vremena, a evo gdje se smjestio tijekom boravka u domovini!

Iako su se još 2020. povukli s dužnosti i odselili u Ameriku, Harry i Meghan jedini su iskusni mlađi članovi kraljevske obitelji kada su u pitanju javni angažmani. Također, Harry je još uvijek državni savjetnik, što znači da smije obavljati kraljeve dužnosti umjesto njega, kao peti u redu za tron.

No, s obzirom na sve što se tijekom zadnje četiri godine događalo između njih i kraljevske obitelji , nije baš realno za očekivati da će se Harry i Meghan sada vratiti dužnostima.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perčin - 3 Jelena Perčin - 4 Jelena Perčin - 2 Jelena Perčin - 1 +27 Jelena Perčin Nekad i sad Isplivale fotografije Jelene Perčin snimljene na njoj emotivnoj večeri, evo zašto nitko ne vjeruje koje su godine nastale!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i Miroslav Lilić, 1999. godina Severina, 1999. godina Severina - 1 Severina - 2 +25 Severina - 3 Nekad i sad Osvanule fotografije Severine iz 1999. godine, pogledajte što je tada radila u društvu našeg televizijskog velikana

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene