rodila je mlada

Josipa Rimac ima kćer iz prvog braka, a kum joj je poznati Hrvat s kojim je njezina mama surađivala u slavnim danima

Josipa Rimac Josipa Rimac Damir Krajac/Cropix 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Josipa RImac i kći Katja Josipa RImac i kći Katja Josipa Čulina i Ante Vrban Josipa i Josip Pleslić Josipa i Josip Pleslić Josipa Rimac - 5 Josipa Rimac - 4 Josipa Rimac - 7 Josipa Rimac - 8 Josipa Rimac - 2 +10 Josipa Čulina i Josip Pleslić Galerija

Josipa Pleslić s bivšim suprugom Danijelim Rimcem dobila je kćer Katju, koja je sada već u svojim dvadesetima.

Bivša gradonačelnica Knina, 44-godišnja Josipa Pleslić, nekad poznata i po prezimenu Rimac, a djevojački Čulina, ovih dana opet puni medije nakon što su u javnost procurile poruke koje je razmjenjivala s novim glavnim državnim odvjetnikom Ivanom Turudićem.

I dok joj na političkom planu ruže već godinama ne cvjetaju, u privatnom životu krenulo joj je nabolje.

Pogledaji ovo Ivan Turudić Celebrity Evo kako izgleda i čime se bavi supruga suca Ivana Turudića, zajedno imaju i dvoje djece

Josipa se prošle godine udala za bivšeg agenta SOA-e Josipa Pleslića. Vjenčali su se na Kornatima, u intimnom krugu od 20-ak ljudi, a fotografije sa svadbenog slavlja objavio je mladoženja na svojem profilu na Facebooku.

Josipi je ovo drugi brak, a za prvog supruga Danijela Rimca udala se kad joj je bilo samo 20 godina i tri godine kasnije rodila je kćer Katju.

Katja je danas u svojim 20-ima i uspješno skriva svoj privatni život, a izbjegava i javna pojavljivanja.

Ono što se o njoj otprije zna jest to da je kumče poznatog hrvatskog arhitekta Ante Vrbana, koji je jednom prilikom objavio njihovu zajedničku fotografiju.


Josipu je kći Katja dočekala zagrljajem kada je u rujnu 2020. izišla iz istražnog zatvora u Remetincu.

"Nakon 124 dana najvažnije mi je bilo zagrliti svoje dijete i to sam čekala 124 dana", izjavila je tada Josipa u obraćanju medijima.

Pogledaji ovo Josipa Pleslić - 4 Nekad i sad Pogledajte fotografije Josipe Rimac iz dana najveće slave, imala je kratku kosu dok je bila gradonačelnica Knina!

Inače, Vrban i Josipa 2015. su surađivali na uređenju interijera crkve Gospe velikog hrvatskog krsnog zavjeta u Kninu. Josipa je na čelu grada Knina bila od 2005. do 2015. godine.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Turudić sa sinom Ivanom Ivan Turudić s kćeri Nikolinom Ivan Turudić i supruga Tatjana Pavelić Turudić Ivan Turudić i supruga Tatjana Pavelić Turudić +10 Ivan Turudić i supruga Tatjana Pavelić Turudić Celebrity Tko su djeca Ivana Turudića? Studirali su u Americi pa su se vratili u Hrvatsku, a evo i kako izgledaju  

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perčin - 3 Jelena Perčin - 4 Jelena Perčin - 2 Jelena Perčin - 1 +27 Jelena Perčin Nekad i sad Isplivale fotografije Jelene Perčin snimljene na njoj emotivnoj večeri, evo zašto nitko ne vjeruje koje su godine nastale!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene