Ovo ne dolazi u obzir!

Mnogi se i dalje nadaju čudesnom pomirenju, ali kralj je u jednoj odluci u vezi s princem Harryjem čvrsto odlučan!

Princ Harry i kralj Charles Princ Harry i kralj Charles Profimedia 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i kralj Charles Princ Harry i Meghan Markle - 14 Princ Harry i Meghan Markle - 13 Princ Harry i Meghan Markle - 9 Princ Harry i Meghan Markle - 6 Kralj Charles - 2 Kralj Charles i Camilla Parker Bowles - 5 Kralj Charles III. Kralj Charles i Camilla Parker Bowles Kralj Charles i Camilla Parker Bowles - 4 +18 Kralj Charles i Camilla Parker Bowles - 2 Galerija

Kralj Charles odlučan je u svojoj odluci da Harry više nikada neće preuzeti kraljevske obveze kojih se odrekao.

Tvrdnje da bi se princ Harry mogao vratiti kraljevskim dužnostima odbačene su nakon što se kralj Charles pojavio u javnosti unatoč borbi s teškom bolesti.

Izvori kažu da je Njegovo Veličanstvo čvrstog mišljenja da nema povratka za vojvodu od Sussexa kao radnu kraljevsku osobu u bilo kojem obliku, piše Daily Mail

Upućeni naglašavaju da to ne znači da Charles nije spreman popraviti svoj odnos sa svojim otuđenim mlađim sinom u budućnosti, ali to je drukčija situacija od profesionalne.

Princ William također dijeli to mišljenje, rekli su izvori za Daily Mail.
Nagađanja su se proširila tijekom vikenda nakon što je The Times objavio da je vojvoda od Sussexa spreman vratiti se na privremenu kraljevsku ulogu kako bi podržao svoga oca tijekom njegove bolesti.

Pogledaji ovo Princ Harry i Meghan Markle - 10 Celebrity Harry i Meghan u prvom zajedničkom izlasku nakon novih šokantnih vijesti koje su priuštili kraljevskoj obitelji, nisu se doimali zabrinutima!

39-godišnji Harry navodno je ohrabren toplim razgovorima između njega i kralja otkako je ranije ovog mjeseca otkrivena dijagnoza raka njegova oca, rekli su izvori te su dodali da je princ rekao prijateljima da bi rado natrag preuzeo kraljevsku ulogu dok mu je otac bolestan, rečeno je.

Dobro pozicionirani izvori su to u potpunosti odbacili rekavši da je pogrešno sugerirati da su se o tom pitanju vodile bilo kakve rasprave, čak i povremeno.

Izvori kažu da su Charles, princ od Walesa i ostatak kraljevske obitelji suglasni da se Harry na bilo kakvu poziciju neće vratiti.

''Jesu li kralj i Harry razgovarali? Da. Znači li to povratak u stado čak i na privremenoj osnovi? Ne.''

Podsjetimo, prošlog mjeseca svijet je šokirala vijest da je kralju Charlesu dijagnosticiran karcinom. S liječenjima je započeo odmah, a u vezi sa svojim oporavkom vrlo je optimističan.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ivica Tucak - 4 Ivica Tucak - 3 Ivica Tucak - 2 Ivica Tucak - 1 +27 Ivica Tucak i Zlatko Dalić Zanimljivosti Ivica Tucak pokazao koliki je romantik, evo kako je iznenadio suprugu dok ga je čekala da se vrati kao svjetski prvak!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Urukalo Jelena Urukalo Jelena Urukalo Jelena Urukalo +15 Deen, Hana Hadžiavdagić i Jelena Urukalo Celebrity Naša bivša najtraženija manekenka u rijetkom izlasku pokazala kako izgleda nekoliko tjedana prije poroda

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene