Redovno ide na terapiju

Kralj Charles snimljen je na putu do londonske bolnice gdje se liječi, tamo ga svaki put dočeka ista scena!

Kralj Charles - 4 Kralj Charles - 4 Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kralj Charles - 4 Kralj Charles - 2 Kralj Charles - 1 Kralj Charles - 3 Kralj Charles III. i kraljica Camilla Kralj Charles III. i kraljica Camilla Kralj Charles III. i kraljica Camilla Kralj Charles III. i kraljica Camilla Kralj Charles III. i kraljica Camilla Kralj Charles III. +19 Kralj Charles III. Galerija

U javnost su izašle nove fotografije kralja Charlesa koji gotovo svaki dan helikopterom putuje u London na terapiju.

Nakon vijesti da je kralj Charles teško bolestan, britanski monarh gotovo svakodnevno putuje iz svoje rezidencije Sandringham u londonsku bolnicu na liječenje od karcinoma.

Do Clarendon Housea prevozi ga helikopter, a onda automobilom nastavlja vožnju do bolnice. No, njegovo putovanje ne prolazi bez desetaka turista i zainteresiranih građana koji ga svaki put dočekaju ispred palače i prate njegovo kretanje.

Među njima su i paparazzi koji su i uhvatili njegove najnovije fotografije koje možete vidjeti u našoj galeriji. Iako ne izgleda previše bolesno, vidljivo je kako terapije na kralju ostavljaju traga te se čini vrlo umoran i iscrpljen.

Pogledaji ovo Camilla Parker Bowles Celebrity Evo što će snaći kraljicu Camillu nakon Charlesove dijagnoze, a iza nje već je naporno razdoblje

Na svaki tretman s njim ide i supruga Camilla koja je na sebe zajedno s princem Williamom preuzela Charlesove odgovornosti.

A prvi je put u javnosti viđen ovih dana dok je s Camillom odlazio na svetu misu u crkvu St. Mary Magdalene na imanju u Sandringhamu.

U subotu se prvi put obratio javnosti nakon teške dijagnoze.

"Želio bih izraziti svoju najiskreniju zahvalnost na brojnim porukama podrške i dobrim željama koje sam primio posljednjih dana. Kao što znaju svi oni koji su bolovali od raka, takve su dobre misli najveća utjeha i ohrabrenje", rekao je Charles III.

Kralj je rekao da je ohrabrujuće čuti kako je njegova dijagnoza pomogla da se obasjaju organizacije koje podupiru oboljele od raka u Velikoj Britaniji, ali i drugdje.

Pogledaji ovo Princ William - 2 Celebrity Princ William još uvijek probavlja šokantne vijesti očeve dijagnoze, ali je oko jedne stvari itekako odlučan: "I on je samo čovjek..."

Vijest o oboljenju došla je nakon što je Charles III. prošlog mjeseca proveo tri noći u bolnici gdje je bio podvrgnut korektivnom zahvatu zbog povećane prostate.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Luna Fece - 3 Luna Fece - 4 Luna Fece - 2 Luna Fece - 1 +24 Mia Fece - 2 Celebrity Ona je nekad bila jedna od najzgodnijih žena na našim prostorima, a evo kako izgledaju njezine kćeri, podsjećaju na nju u mlađim danima!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Bloom Tatarinov Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 +26 Maja Šuput i Bloom Celebrity Pogodite u što se Majin Bloom maskirao! Neodoljive fotke dječaka hit su na Instagramu, a pjevačica je priznala da ju je nešto ipak i rastužilo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene