Odlično raspoložen

Prvi izlazak kralja Charlesa u javnost nakon dijagnoze raka, evo gdje je bio sa suprugom Camillom!

Kralj Charles III. i kraljica Camilla Kralj Charles III. i kraljica Camilla Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kralj Charles III. i kraljica Camilla Kralj Charles III. i kraljica Camilla Kralj Charles III. i kraljica Camilla Kralj Charles III. i kraljica Camilla Kralj Charles III. i kraljica Camilla Kralj Charles III. Kralj Charles III. Kralj Charles III. Kralj Charles Kralj Charles +19 Kralj Charles - 5 Galerija

Kralj Charles III. je sa suprugom Camillom bio na nedjeljnoj misi u crkvi St. Mary Magdalene na imanju u Sandringhamu.

Britanski kralj Charles III. pojavio se u javnosti prvi put otkako je Buckinghamska palača objavila da boluje od karcinoma.

Sa suprugom Camillom bio je na nedjeljnoj misi ru crkvu St. Mary Magdalene na imanju u Sandringhamu, gdje odmara otkako se povukao s dužnosti. Fotografi su ih snimili na putu do crkve, a kralj im je mahao i djelovao je dobro raspoloženo. Putem su se susreli i sa svećenikom, odnosno kanonikom Dr. Paulom Williamsom, koji je držao misu, piše BBC. Kraljeve nove fotografije pogledajte u galeriji.

Zadnji put su ga fotografi snimili u automobilu, dok se vozio prema imanju Sandringham, no tada se nije htio izlagati javnosti.

Pogledaji ovo Kralj Charles u Sandringhamu Celebrity Kralj Charles nakon teške dijagnoze boravi na mjestu koje mu pruža utjehu, poznato je i u čemu tamo najviše uživa

 

Charles se u subotu prvi put obratio javnosti nakon teške dijagnoze.

"Želio bih izraziti svoju najiskreniju zahvalnost na brojnim porukama podrške i dobrim željama koje sam primio posljednjih dana. Kao što znaju svi oni koji su bolovali od raka, takve su dobre misli najveća utjeha i ohrabrenje", rekao je Charles III.

Kralj je rekao da je ohrabrujuće čuti kako je njegova dijagnoza pomogla da se obasjaju organizacije koje podupiru oboljele od raka u Velikoj Britaniji, ali i drugdje.

Vijest o oboljenju došla je nakon što je Charles III. prošlog mjeseca proveo tri noći u bolnici gdje je bio podvrgnut korektivnom zahvatu zbog povećane prostate.

Pogledaji ovo Kralj Charles III. Celebrity Ekskluzivno za Dnevnik Nove TV biograf kralja Charlesa otkrio je što će se dogoditi ako mu se stanje pogorša: ''Tu uskače famozna petorka''

Buckinghamska palača nije objavila nikakve pojedinosti o njegovu stanju osim što je priopćila da se ne radi o raku prostate, no i da je kralj "u potpunosti pozitivan" te da se raduje povratku javnim dužnostima što je prije moguće.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik i Filip Gežin Ella Dvornik i Filip Gežin Filip Gežin Ella Dvornik +25 Ella Dvornik i Alka Vuica Celebrity Ella Dvornik nakon prisnih fotografija s producentom objavila njihov zajednički video: "Kako je bilo dobro!"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Tom Cruise - 5 Tom Cruise - 3 Tom Cruise - 1 Tom Cruise - 2 +26 Tom Cruise i Katie Holmes - 10 Celebrity Opet svi pričaju o izgledu Toma Cruisa: Pogledajte zašto su njegove fotografije s princom Williamom izazvale čuđenje!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene