pridružila mu se i obitelj

Kralj Charles nakon teške dijagnoze boravi na mjestu koje mu pruža utjehu, poznato je i u čemu tamo najviše uživa

Kralj Charles u Sandringhamu Kralj Charles u Sandringhamu Profimedia 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Kralj Charles III. Kralj Charles III. Kralj Charles III. Kralj Charles Kralj Charles Kralj Charles - 6 Kralj Charles - 4 Kralj Charles Kralj Charles i Camilla Parker Bowles Kralj Charles i Camilla Parker Bowles +15 Kralj Charles III. Galerija

Kralj Charles se na neko vrijeme preselio sa suprugom Camillom u Sandringham kako bi se tamo mogao posvetiti oporavku od karcinoma.

75-godišnji kralj Charles za svoje liječenje odabrao je Norfolk i rezidenciju Sandringham kao najbolju moguću destinaciju za njegov oporavak.

"Boravak u Sandringhamu kralju pruža utjehu. Još je u jednom od turističkih vodiča spomenuto kako je upravo tamo uživao u čaju za doručak i popodnevnom čaju ispred svojih prekrasnih vrtova. Čak i kada je kuća otvorena za javnost, on i dalje u njoj boravi i to obično na katu'", otkrio je dobro upućeni izvor.

Kralj je još 2017. godine preuzeo brigu o spomenutom imanju, a Sandringham je već dugo jedan od omiljenih među članovima kraljevske obitelji. 

U petak su se Charlesu tamo pridružili sin princ William, princeza Kate Middleton i njihovo troje djece. Kate se trenutno oporavlja od operacije abdomena.  

Pogledaji ovo Princ Harry - 1 Celebrity Evo gdje se Harry pojavio odmah nakon povratka u Ameriku i zašto se Britancima ono što je napravio nije ni najmanje svidjelo!

Podsjetimo, Buckinghamska palača u ponedjeljak je objavila da je kralju dijagnosticiran karcinom tijekom boravka u bolnici zbog rutinske operacije povećane prostate. Detalji o njegovoj bolesti nisu otkriveni, no zbog toga je otkazao sve svoje javne angažmane.

Kraljevski biograf Robert Hardman bio je ekskluzivan gost za Dnevnik Nove TV te je otkrio što će se dogoditi u slučaju da kralj Charles III. više ne može izvršavati svoje obveze i tko će o tome odlučivati.

Pogledaji ovo Kralj Charles III. Celebrity Ekskluzivno za Dnevnik Nove TV biograf kralja Charlesa otkrio je što će se dogoditi ako mu se stanje pogorša: ''Tu uskače famozna petorka''

''Ako dođe do toga da je monarh zaista nesposoban tada imamo "petorku". Ona, ponovno, uključuje bračnog druga monarha, premijera, predsjedavajućeg donjeg doma parlamenta i dva najstarija suca u zemlji. Oni moraju odlučiti je li kralj nesposoban i ako odluče da jest onda imenuju svojevrsnog namjesnika. Namjesnik je obično prijestolonasljednik Dakle, u tome slučaju, William bi, prema svemu osim imenom postao monarh, tako da nam nije potreban proces abdikacije. Mi jednostavno imamo drugačiji sustav", rekao je. 

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik i Alka Vuica Ella Dvornik i Alka Vuica Ella Dvornik Ella Dvornik - 1 +25 Ella Dvornik - 2 Celebrity Ella Dvornik uhvaćena u prisnim trenucima s našim mladim producentom, držali su se i za ruke!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Alka Vuica Alka Vuica Alka Vuica Alka Vuica +25 Ella Dvornik i Alka Vuica Celebrity Pogledajte trenutak kad je Alka Vuica pala na pozornici, snimka je otkrila i nešto što je mnoge razočaralo: "Daš novce..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene