Ona se snašla, ali…

Pogledajte trenutak kad je Alka Vuica pala na pozornici, snimka je otkrila i nešto što je mnoge razočaralo: "Daš novce..."

Alka Vuica Alka Vuica Instagram/Dalibor Petko/Screenshot 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Alka Vuica Alka Vuica Alka Vuica Alka Vuica Ella Dvornik i Alka Vuica Ella Dvornik i Alka Vuica Alka Vujica, pjevačica In Magazin: Alka Vuica Alka Vuica - 3 Alka Vuica - 5 +19 Alka Vuica - 4 Galerija

Alka Vuica pala je tijekom nastupa na Megadance partyju, a iako se snašla kao prava profesionalka, snimka njezina pada razočarala je dio javnosti.

U Areni Zagreb održan je Megadance party koji je okupio zvijezde 90-ih.

Među izvođačima bila je i Alka Vuica, koja je na pozornici doživjela jednu nezgodu.

Pogledaji ovo Ivana Lovrić Celebrity Pjevačica Colonije na pozornici otkrila sretne vijesti: "Pozdravljamo vas Boris i ja, i moja mala bebica!"

Naime, dok je pjevala pjesmu "Otkad te nema", Alka se spotaknula i pala na pozornici, no brzo se snašla i nastavila je pjevati sjedeći, a zatim se i lagano opet ustala na noge.

"Joj, ove cipele grozne", rekla je dok je ustajala, a zatim je, dok je pjevala "Ej, što mi radiš" prokomentirala: "Ovo je samo za Versace jer je pukla naramenica na cipelici. Ej, što mi radiš Versace. Fu*k you Versace".

"Versace je kriv za sve! Kad padaš, dočekaj se kao Alka Vuica", napisao je Dalibor Petko uz snimku Alkina pada koju je objavio na svojem profilu na Instagramu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Dalibor Petko (@daliborpetko)

"Jedna je Alka! Profesionalka zna kako pasti! Volim ju", "Ove cipele i jesu samo za vrat slomit", "Najjači ustaju. Nadam se samo da nije nogu žgincala...Teta Alka je zakon", "Glamurozno je to riješila", "Alka kraljica", oduševljeno su komentirali mnogi.

Pogledaji ovo Alka Vuica - 3 inMagazin Koju je svjetsku zvijezdu svojim vokalom oduševila Alka Vuica: ''Nemoj se smijati, to nije nemoguće...''

No, snimka je otkrila i nešto što je razočaralo javnost.

"Playback? Čovjek bi pomislio da ako karta košta 60 eura da ćeš bar čuti live nastup", "Sreća da ne pjeva live", "Takav koncert i ne otpjeva live...", "Daš novce da gledaš kako pjevaju na playback", "A da jos nije plejbek bilo bi super", neke su od kritika ispod objave.

Smeta li vam kada pjevači na nastupima pjevaju na playback?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Osim Alke, na Megadance partyju nastupili su i grupa Colonia, Senna M, Ella, Mandi, Ivana Banfić, Denis & Denis i mnogi drugi izvođači koji su obilježili domaću glazbenu scenu 90-ih.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik i Alka Vuica Ella Dvornik i Alka Vuica Ella Dvornik Ella Dvornik - 1 +25 Ella Dvornik - 2 Celebrity Ella Dvornik uhvaćena u prisnim trenucima s našim mladim producentom, držali su se i za ruke!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 3 +26 Nives Celzijus - 2 Celebrity Nives je ponovo uspjela dići Celzijuse svojom pojavom, pogledajte izdanje u kojem je bila magnet za poglede!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene